100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 46 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

87 proizvoda

Čarape za djecu – mekane i udobne za nježna dječja stopala

Na tržištu postoje različiti modeli dječjih čarapa. Izrađeni od kombinacije pamuka i elastina pružaju maksimalnu zaštitu stopala od znojenja, a samim time i kožnih iritacija. Čarape su mekane i udobne da ih dijete neće niti osjetiti na nogama. Osobito su popularne niske čarape za djecu. Među takvim modelima posebno se ističu čarape za dječake sa životinjskim uzrokom, dok će se djevojčice radije odlučiti za šarene modele. Dakle, da se vratimo ukusu naših najmlađih – jako je važno da im sviđaju čarape koje ste im kupili, jer samo tako možete biti sigurni da neće biti problema prilikom oblačenja.

Čarape za djevojčicu i dječaka – nevjerojatan dizajn koji će vam izmamiti osmijeh

Na Ecipele.hr potražite jedinstvene dječje čarape poznatih svjetskih proizvođača. Osim klasičnih sportskih crnih i bijelih čarapa, svakako treba istaknuti i najzanimljivije te najkreativnije dizajne koji će sigurno izmamiti osmijeh na vaše lice i na lice mališana kada ih navuče na stopala. Dopustite djetetu da samo odabere čarape kojemu se najviše sviđaju. Možda će to biti čarape s majmunčićima ili s morskim psima, a možda mu za oko zapnu i Happy Socks modeli s krokodilom. Bitno je napomenuti i to da su dječje niske čarape dostupne i u „verziji“ s prstima; takve su, primjerice, Vibram čarape izrađene od visokokvalitetnog coolmax materijala u kombinaciji s najlonom i likrom. Dolaze u više boja poput bijele, žute, sive ili ljubičaste. Za sportske aktivnosti kupite vašem djetetu sportske čarape koje su dodatno ojačane na području prstiju i središnjeg dijela stopala. Sadrže veći udio elastana i poliamida kako bi se sva vlaga isparavala s kože. Niske COMPRESSPORT dječje čarape obogaćene su nekolicinom proizvodnih tehnologija zaslužnih za cirkulaciju zraka, za zaštitu zglobova, nožnog palca te optimalnu kompresiju.

Niske čarape – za nisku proljetnu i ljetnu obuću

Sigurno vam je poznata situacija kada djetetu nešto branite, no ono to baš onda napravi u inat. Isto vrijedi i za čarape. Preko zime ste ga sigurno tjerali da nosi normalne čarape umjesto ovih niskih modela, no napokon je došlo vrijeme i za njih. Niske čarape za djecu odličan su odabir za tople proljetne i ljetne mjesece. Osim što ne „vire“ iz obuće, jako su udobne jer je kod pojedinih modela dio ispod prstiju dodatno ojačan, što znači da će svaki korak vašeg djeteta biti siguran i udoban. Na Ecipele.hr potražite niske čarape za djevojčicu u ružičastim, crvenim ili narančastim tonovima. Svakako treba izdvojiti i modele s prugicama i točkicama koje će se posebno svidjeti našim najmlađima. Budući da su jedva vidljive na stopalima, niske čarape odlično pristaju ne samo na kratke hlače ili modele s ¾ nogavicama nego i na lagane proljetne, pa čak i ljetne haljinice. Iako doslovno nevidljive štite djetetova stopala od ogrebotina, znojenja i kožnih iritacija. Osim toga, niske dječje čarape dizajnirane su tako da osiguraju optimalnu cirkulaciju zraka, a samim time i maksimalnu higijenu stopala.

Dječje niske čarape – najčešće postavljena pitanja

Kako oprati bijele čarape?

Ako je riječ o tvrdokornim mrljama, čarape najprije potopite u mlakoj vodi u koju ste prethodno usipali malo deterdženta. Istrljajte ih, ostavite neko vrijeme da odstoje, a zatim ubacite u perilicu za rublje.

Kako složiti čarape?

Postoji više načina na koje možete složiti čarape. Stavite ih jednu preko druge, poravnajte i jednostavno presložite na pola. Drugi način je da ih presavijete na tri dijela, a treći dio je nešto kompliciraniji: presavijte čarape na tri dijela i dio s prstima jednostavno ugurajte u dio s elastičnim manžetama.