100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje
Proizvodi: 6.068

Popularni modeli ženske sportske obuće čekaju vas na Ecipele.hr

Bez obzira na to koliko vam se sviđaju nove sportske tajice ili sportski top, dobar i kvalitetan par sportskih tenisica uvijek će biti na prvom mjestu kada je u pitanju sportska oprema. U konačnici, nije uopće toliko važan vaš cjelokupni izgled; bitna je udobnost, kvaliteta i sigurnost tijekom obavljanja svih sportskih aktivnosti.

Ženske sportske cipele - što odabrati za fitnes?

Na tržištu postoje razni modeli ženske sportske obuće koji se prvenstveno razlikuju po namjeni. Dakle, za svaku vrstu aktivnosti potrebne su vam odgovarajuće tenisice. Ako se, primjerice, bavite trčanjem, trebaju vam lagane i udobne tenisice koje ublažavaju pritisak na zglobovima. Ako se bavite dizanjem utega, potreban vam je drugačiji par atletskih tenisica; najbolje su one s čvrstim potplatom radi maksimalne stabilnosti tijekom izvođenja dinamičnih pokreta. Ako obožavate treninge visokog intenziteta, potreban vam je onaj model tenisica sa savitljivim i izrezanim potplatom radi što veće stabilnosti, ali i slobodi izvođenja pokreta u svim smjerovima. Osim toga, obratite pažnju da to da je potplat odabranog modela obogaćen EVA tehnologijom kako bi vam pružio visoku razinu udobnosti.

Ženske tenisice - koji je model prikladan za trening?

Nije bitno jeste li, drage dame, usredotočene na brzinu izvođenja pokreta, ravnotežu, stabilnost, izdržljivost ili na kombinaciju sva 4 segmenta vježbanja, Nike Metcon 6 model sportskih tenisica je ono što vam je potrebno. Idealne su za svaki oblik vježbanja u teretani: od aerobnih crossfit treninga, preko trčanja na traci pa sve do dinamičnih intervalnih treninga visokog intenziteta. Izrađene u od kvalitetnog materijala koji omogućuje cirkulaciju zraka, zbog čega vaša stopala ostaju suha i tijekom najzahtjevnijih treninga. Gumeni i savitljivi potplat kreće se sa svakim vašim pokretom. Svakako treba spomenuti da je model opremljen Nike React tehnologijom koja je zaslužna za „glatko“ kretanje na svim površinama. Dolaze u bijeloj, ružičasto-sivoj, sivo-zelenoj te crno-bijeloj kombinaciji boja.

Ženske sportska obuća - odaberite funkcionalan i udoban model za aktivnosti na otvorenom

Kvalitetan par sportske obuće imperativ je za sigurno i uspješno bavljenje sportskim aktivnostima. Nove Adidas Ultraboost 20 ženske sportske cipele imaju sve karakteristike vrhunskog modela sportske obuće za aktivnosti na otvorenom. Kao takve savršene su za povremene šetnje po šumi, parkovima i niskim predjelima planina. Opremljene su 10 mm Drop, Boost System, Continental i Stretchweb tehnologijama koje ne samo da pridonose udobnosti tijekom nošenja nego pružaju dodatnu zaštitu ublažavajući udarce. Ne smijemo zaboraviti niti na Asics EvoRide model sportskih tenisica s nešto čvršćim potplatom i FLYTEFOAM tehnologijom. Zakrivljeni oblik modela sprječava umor potkoljenica, tako da ćete se osjećati puni energije i nakon što ste pretrčali nekoliko kilometara.

Koje ženske sportske tenisice odabrati za trčanje?

Za trčanje je najprikladniji onaj model tenisica koji ima nešto savitljiviji potplat kako bi se kretao sa svakim vašim korakom te kako bi uspješno „odgovorio“ na nagle i dinamične promjene smjerova. Osim toga, vodite računa o tome da ugrađene „jastučiće“ koji ublažavaju udarce.

Koji model sportske obuće obuti na sportsku trenirku?

Koji god model odabrali nećete pogriješiti, budući da su sportske tenisice kao i sportska obuća sastavni dio sportskog stajlinga. Obratite pažnju samo na usklađivanje boja.

Kako se čiste sportske tenisice?

Najprije pomoću četkice uklonite eventualne ostatke blata i prljavštine. Zatim uzmite čistu krpu, smočite je i njome nježno prebrišite tenisice. Ako je riječ o nekim tvrdokornijim mrljama, u vodi otopite malo blagog deterdženta, ponovno namočite krpu i još ih jednom prebrišite.