30 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje
Sortiraj prema
Cijena
Ponuda
Brand
Boja
Izrađeno
Stil
Proizvodi: 1.335
Prikaži identifikator verzije

Kožni novčanici - najpopularniji modeli i za muškarce i za žene 17

Novčanik nije samo „spremište“ za vaš novac i kartice. Naime, odabrani model novčanika puno govori o vašem stilu koji preferirate. Vrijeme je da bacite stare i dotrajale novčanike koje ste kupili prije nekoliko godina i osvježite svoj stil novim modernim modelima.

Ženski kožni novčanici – „must have“ modni dodatci svakom stajlingu

Svaka žena treba imati mali, ali „moćni“ modni dodatak koji će se savršeno uklopiti u svaki „look“. Ženski novčanici osmišljeni su s dva cilja: prvi je da čuvaju novac i ostale dragocjenosti u obliku kartica te da vam je sve na dohvat ruke, a drugi je isključivo taj da lijepo izgledaju. Budući da ih svakodnevno koristimo, jednostavno moraju biti stilizirani i sofisticirani kako bi upotpunili svakodnevni stajling. Dolaze u najrazličitijim dizajnima, bojama i oblicima. Mogu biti jednobojni, višebojni, s uzorcima, zatim na preklop poput male torbice, na patentni zatvarač, a neki čak imaju i ručku.

Muški kožni novčanik – mora ga imati svaki muškarac

Bez obzira na to trebate li manji novčanik, dragi muškarci, samo zato da pohranite „sitniše“ i par kartica ili nešto veći model na preklop u koji će vam stati puno više toga, na tržištu postoji jako puno raznih modela, tako da ćete sigurno pronaći nešto za sebe. Posebno izdvajamo muške kožne novčanike izrađene od prirodne kože. Dolaze u tamnim bojama poput crne, tamnoplave, sive i smeđe. Neki su dodatno ukrašeni uzorcima, dok su drugi izgledom jednostavniji i na sebi imaju naznačen samo logo proizvođača. Takav je, primjerice, brendirani kožni novčanik na preklop CALVIN KLEIN JEANS. Izrađen je od vrhunske kože koja jamči dugotrajnost i izdržljivost. Postoji jedan veliki ravni džep za papirnati novac, zatim 4 manja džepa za kartice i džep za kovanice. Više-manje svi novčanici imaju približan broj džepova; razlika je samo u veličini i izgledu. Pred vama je težak posao; pokušajte odabrati samo jedan model!

Kožni novčanik – univerzalno i praktično rješenje za pohranu novca i kartica

Ako još uvijek, drage dame, nemate naviku korištenja novčanika, vjerujemo da će se i to promijeniti. Zaboravite na dugotrajno „kopanje“ po torbi dok tražite karticu ili neki račun. Umjesto toga, držite papirnati novac, kovanice i kreditne kartice na jednom mjestu. Na Ecipele.hr potražite najnovije i najpraktičnije modele kožnih novčanika koji će ubrzo postati vaši najbolji prijatelji.

Kako odabrati ženski kožni novčanik?

Na tržištu postoji široka paleta ženskih kožnih novčanika koji se prvenstveno razlikuju prema materijalu izrade. Želite li onaj od prirodne ili umjetne kože? S ručkom ili bez ručke? Tražite veći novčanik koji ujedno može biti torbica ili vam treba nešto manje i praktičnije? Odgovorite si na ova pitanja i jasno ćete znati koji vam je model novčanika potreban.

Koju vrstu kože odabrati?

Novčanici izrađeni od prave kože imaju iznimno dugačak životni vijek. No, nisu sve vrste kože jednake kvalitete. Novčanici se obično izrađuju od janjeće, goveđe, svinjske i ovčje kože. Postoje i neki drugi tipovi kože, no ovi navedeni su prilično izdržljivi i dugotrajni.

Kako odabrati muški kožni novčanik?

Najprije obratite pažnju na to je li za izradu novčanika korištena prava koža ili neka imitacija kože. Zatim, odaberite stil novčanika koji preferirate. Preporučujemo vam klasični tip, tzv. Billfold koji se preklapa na pola, a sa svake strane ima ili džepove za kartice ili jedan džep za kovanice na jednoj strani, a na drugoj par džepova za kartice. Cijelom dužinom novčanika proteže se jedan veliki džep za papirnati novac, tako da je riječ o iznimno praktičnom modelu.