Proizvodi: 618

Tražiš li veličinu?

Prikazat ćemo proizvode dostupne u odabranoj veličini.

34
35
36
37
38
39
40
41
Prikaži identifikator verzije

Ženske cipele na petu – elegancija za svaki dan i za posebne prilike

Ženske cipele na visoku petu posebno su elegantan model cipele koji se vrlo jednostavno može nositi baš svaki dan, ali i u posebnim prilikama. Odlazak na predavanje, posao ili važan sastanak, situacije su u kojima želite izgledati odlično i elegantno, a odabirom ovih cipela to će vam biti zajamčeno. Uza sve to, cipele na visoku petu su vrlo ugodne i mogu se nositi gotovo cijele godine, tako da možete uvijek biti vrlo elegantni u svim prilikama. Ovaj je model cipela zapravo univerzalan, odgovara i visokim i niskim osobama, starije i mlađe dobi; nitko neće pogriješiti ako se odluči za njega.

Cipele na visoku petu – originalni dizajn i najkvalitetniji materijali

Cipele na visoku petu imaju vrlo originalan i elegantan dizajn, a najčešće su napravljene od najkvalitetnijih materijala. Kvalitetni materijali osiguravaju da ćete ih moći nositi dugo vremena, a zahvaljujući svom dizajnu istaknut ćete se u svakoj situaciji. Često su ručno šivane što jamči kvalitetu, udobnost, dugotrajnost i izdržljivost.

Ženske štikle – udobnost u svakoj situaciji

Iako se ženske cipele na visoku petu često smatraju neudobnim cipelama, najčešće je uzrok tome odabir krivog modela cipele. Bez obzira na to što imaju visoku petu, ženske je štikle moguće nositi dugo vremena bez da se stopalo umori – ključno je odabrati onaj model u kojem nam je ugodno. Prije kupovine, pogledajte sve dostupne modele i isprobajte ih nekoliko kako biste pronašli onaj koji najbolje odgovara vašim stopalima, ali i stilu života te situacijama u kojima ih planirate nositi. Štikle se uvijek povezuju sa ženstvenošću i profinjenim izglednom, što znači da ćete odabirom takvih modela odisati tim notama, makar se taj dan odlučili za obične traperice i jednostavnu bijelu pamučnu majicu. Cipele na petu često su odabir za formalne situacije, iako se mnogo žena odlučuje za njih i kada obavlja svakodnevne aktivnosti, poput kupnje ili šetnje gradom. Mnoge žene čak tvrde da im nakon godina nošenja cipela na petu više nisu udobne one cipele koje imaju potpuno ravni potplat.

Ženske cipele na visoku petu – često postavljana pitanja

S čime nositi ženske cipele na visoku petu?

Ženske cipele na visoku petu mogu se nositi uz baš sve modne kombinacije, bilo da je riječ o hlačama, o suknjama ili haljinama. Elegantan izgled je zajamčen u svakom slučaju. Odlično se uklapaju u outfite u kojima želite djelovati profesionalno i ozbiljno, pogotovo kada se odlučujete za monokromatske kombinacije.

Kako odabrati odgovarajuće ženske cipele na visoku petu?

Ženske cipele na visoku petu dostupne su u zbilja mnogo različitih boja, tako da će i oni s najistančanijim ukusom pronaći nešto za sebe. Dostupno je zaista jako mnogo različitih modela, na višu i nižu petu, sasvim usku, ali i širu. Zahvaljujući tome, pri odabiru možete posvetiti pažnju i odgovarajućem modelu, ali i željenoj boji, usklađujući ju s onime s čime planirate nositi svoje nove cipele.

Koje štikle odabrati uz haljinu?

Cipele na visoku petu i haljina idealan su par, ali ipak, crne cipele na visoku petu i prekrasna haljina modni su klasik uz koji nikako ne možete pogriješiti. Prekrasne cipele štikle stavit će u centar pažnje svakog događaja na kojem se pojavite, na vama je samo da odaberete haljinu uz koju će se posebno istaknuti. Štikle koje se nose po danu obično imaju završni mat premaz, dok su one koje se odabiru za večernje događaje u puno slučajeva lakirane čime se dodaje dodatna doza elegantnosti i profinjenosti.