100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje
Sortiraj prema
Cijena
Ponuda
Brand
Boja
Izrađeno
Stil
Proizvodi: 905
Prikaži identifikator verzije

Kofer – iznimna praktičnost tijekom putovanja

Bez obzira na prijevozno sredstvo kojim putujete na vaše iduće putovanje, potreban vam je dobar i kvalitetan putni kofer u koji ćete brzo i lako spremiti sve vaše stvari. S obzirom na to da je tijekom putovanja prtljaga izložena udarcima, savjetujemo vam da je ulaganje u vrhunski kofer investicija koja je dugoročno itekako isplativa. Potražite tvrde kofere s kotačima koji štite vaše stvari od nagnječenja ili gužvanja. Na raspolaganju vam stoje razni model popularnih brendova kao što su Billabong, Adidas, Champion, Lasocki i mnogi drugi. Putne torbe su također česti odabir muškaraca, no ne za putovanja, nego za sportske aktivnosti. Imaju veliki remen tako da torbu možete prebaciti preko oba ramena, a ono što je još važnije, većina modela izrađena je od vodootpornih materijala.

Tvrdi kofer – savršeno rješenje za avion

Odabirom pravog putnog kofera spriječit ćete neželjene stresne i dugotrajne provjere na aerodromima. Na Ecipele.hr potražite tvrde kofere na kotače koji su idealni za ovakve situacije. Dolaze u više veličina, tako da ćete sigurno pronaći onaj modeli koji savršeno odgovara prirodi vašeg putovanja, a samim time i vašim potrebama. Ovakvi su koferi izrađeni od kvalitetnih i izdržljivihmaterijala kao što je ABS. Jedna od najvažnijih prednosti tvrdih kofera odnosi se na činjenicu da je rizik od nagnječenja nekih, eventualno, lomljivih tvari sveden na minimum. Koferi su iznimno prostrani, tako da ćete sve vaše stvari spremiti lako, bez natrpavanja i gužvanja.

Kofer na kotačiće – „must have“ putni dodatak u svakom ormaru

Koferi na kotačiće prava su revolucija u proizvodnji putnih torbi. Oni olakšavaju vaše kretanje i uvelike rasterećuju leđa i ramena što je jako bitno. Zamislite da idete na poslovni sastanak i da morate pješačiti od autobusnog kolodvora do vašeg smještaja te da pritom kofer od dobrih 10 kila nosite u rukama. Vjerojatno bi vam prisjelo svako iduće putovanje. Ne dopustite da vam se to dogodi i na vrijeme obogatite vaš ormar kvalitetnim i izdržljivim koferom na kotače koji vas neće iznevjeriti. Potražite model s 4 kotača koji se okreću za 360 stupnjeva. Ne samo da ga možete vući iza sebe nego ga možete gurati, čime ćete uštedjeti snagu i energiju zbog ravnomjerne raspodjele težine.

Koferi – najčešće postavljena pitanja

Koji je kofer bolji, od plastike ili tkanine?

Prilikom kupovine kofera obratite pažnju na materijal. Tvrdi kofer od plastike odnosno ABS materijala iznimno je izdržljiv i vodonepropusan, a osim toga, štiti vaše stvari od gužvanja i gnječenja. Kofer od tkanine nije loš odabir ako putujete tijekom lijepog sunčanog vremena ili ako nećete puno vremena provoditi na otvorenom.

Koji kofer za avion odabrati – tvrdi ili mekani?

Ako na vaše sljedeće odredište putujete avionom, svakako odaberite tvrdi kofer. Taj je puno bolje osiguran za razliku od mekanog kofera od tkanine. Osim toga, sprječava nagnječenje vaše odjeće, ali i krhkih i lomljivih predmeta koje nosite sa sobom.

Kakav je to tvrdi kofer?

Tvrdi koferi izrađeni su od visokokvalitetnog materijala poznatijeg pod nazivom ABS. Kao što sami naziv govori „školjka“ kofera je iznimno tvrda izvana što pridonosi dodatnoj zaštiti vaših stvari. Ovi koferi nerijetko imaju i kotačiće, teleskopsku ručku te dodatnu ručku sa strane za lakše unošenje ili iznošenje kofera u ili iz prijevoznog sredstva.