Proizvodi: 1.557
Prikaži identifikator verzije

Puma cipele – udobnost i odličan izgled za svaku priliku

Puma je jedan od najistaknutijih sportskih brendova današnjice. Zbog svoje udobnosti, kvalitete materijala, inovativnosti i dizajna Puma cipele su najbolja opcija kada tražite ležeran izgled koji kombinira sportski izgled i eleganciju. Osim što imaju ogromnu publiku, Puma je dodatno dobila publicitet kada je Rihanna postala njihovo zaštitno lice i ambassador, ujedno i kreirajući pojedine modele Puma odjeće i obuće. Puma cipele zbog svog izgleda možete nositi na različite kombinacije neovisno da li se radi o sportskoj, causal, polu-elegantnoj ili pametnoj odjeći. Tako primjerice svoje Puma Chelsea cipele od antilop kože možete nositi na traperice i običan t-shirt, boho haljinicu za prijelazno razdoblje, dugu plisiranu haljinu preko koje možete nositi dugi kaput ili baloner, kao i na poslovno odijelo. Antilop savršeno uklapa ležeran i elegantan stil u jednom, a ove cipele izvrstan su primjer udobnosti, ako znate da ćete cijeli dan provesti na nogama.

Puma ženske cipele – tradicionalne i odvažne boje – pronađite savršen par za vas

Osim inovativnosti u tehnologiji, Puma tenisice su zbog svoga dizajna i modernog iskoraka, iznimno hvaljene u modnom svijetu. Zbog toga ne čudi činjenica da ih nose poznate zvijezde poput; Dua Lipe, Madonne, Kylie Jenner, manekenke Care Delavigne, Gigi Hadid i brojnih drugih. Puma ženske cipele dolaze u različitim varijantama od ležernih cipela, natikača, tenisica do planinarskih gležnjača. Poznate po svome iskoraku u dizajnu, a možete ih pronaći u svim ludim bojama i odvažnim kombinacijama koje su sinonim za ovaj brend. Pa tako svoje natikače u ružičastoj varijanti obucite na dugu košulju bijele boje koje ste ukrali svom partner, a od ispod obucite kratke trapper hlače ili mini suknju. Svoje Puma platforme slobodno nosite umjesto cipela na potpeticu, osim ako je svečana prilika u pitanju. Kombinirajte ih na sve tipove haljina, od uskih do haljina a-kroja i plisiranih, kao i na odijelo koje će cipelama dobiti na ležernosti.

Puma sportske cipele – inovativne tehnologije za postizanje željenog rezultata

Puma je oduvijek imala jaku klasičnu marku s kultnom obućom koja je zaslužila svoje mjesto u pop kulturi. Čak su i klasične tenisice od antilopa praktički dobile vlastiti lik u poznatoj seriji Get Down, a pojavljuju se i u poznatom animiranom filmu Sonic the hedgehog iz 2022. Poznato je da tehnologija i tenisice idu jedno s drugim, a Puma je svoju tehnologiju počela upotrebljavati još davne 1984. Puma running studio koristio se za stvaranje boljih tenisica za trčanje i boljih rezultata dobivenih trčanjem. Rezultat je bio RS computer shoe, prve Puma tenisice koje su uključivale računalne tehnologije dizajnirane za praćenje performansi trčanja. Tako je i danas, gdje se koristi digitalna tehnologija koja pomaže poboljšati sve performance u sportovima sa svrhom da sport ide naprijed i da se podigne na drugu razinu, utemeljen na znanosti.

Puma cipele - Često postavljana pitanja:

Ženske cipele Puma – Kako odabrati?

U moru izbora koje nudi brend nije lako izabrati jedne. Dobra stvar današnje mode je u tome što se sportska elegancija može nositi od jutra do večeri, pa sumnjamo da ćete odabrati krivo.

Koje Puma ženske cipele kupiti za trčanje?

Prema mišljenju kupaca Puma Velocity i Deviate Nitro su najbolje za trčanje. Pokazale su se izvrsne za duge staze i brz tempo, a odlikuje ih izvrstan skok koji tjera trkača naprijed. Osim toga pokazale su se izvrsne prilikom ulaska velikom brzinom u oštre zavoje, gdje se kod testiranja nije dogodilo klimanje ili proklizavanje.