30 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje
Sortiraj prema
Cijena
Veličina
Ponuda
Brand
Boja
Proizvodi: 1.469
Prikaži identifikator verzije

Dječja sportska obuća - pronađite savršeni par za vaše mališane

Odabir odgovarajuće obuća za vašu djecu ne mora biti težak posao, ali pri tome svakako morate uzeti u obzir nekoliko bitnih stvari. Dakle, robustan i izdržljiv model dječje sportske obuće bez ikakvih sumnji podnijet će i najzahtjevnije uvjete koji proizlaze iz najrazličitijih dječjih aktivnosti poput penjanja na drvo, igranja nogometa i sl. Prilikom kupovine tenisica bitno je odabrati onaj model koji je izrađen od kvalitetnih materijala, kako se ne bi raspale pri prvom doticaju s vlagom odnosno kišom.

Sportska obuća za djevojčice i dječake – kvaliteta i udobnost nošenja

Djeca su stalno u pokretu; od mališana koji su tek naučili hodati pa sve do srednjoškolaca koji se bave najrazličitijim sportovima. Sve te aktivnosti dovode do brzog trošenja njihove obuće, tako da im barem dva puta godišnje morate kupiti novu. Zašto ne biste razmislili o tome da ovaj puta nabavite kvalitetniji par sportske obuće za djecu koji će „stoički“ podnijeti sve zahtjeve i prohtjeve vaših mališana? Na raspolaganju vam stoje vrhunski modeli poznatih svjetskih proizvođača. Tražite dječje cipele za trčanje? Nema problema – preporučujemo vam Adidas U_Path Run model opremljen EVA i Ortholite tehnologijama koje povećavaju razinu udobnosti. Ako se vaše dijete bavi košarkom, trebat će mu obuća namijenjena isključivo za tu prigodu. Nike i Puma redovno obogaćuju naš asortiman kvalitetnom sportskom obućom za dječake i djevojčice koja osigurava vrhunsku udobnost tijekom nošenja.

Obuća za predškolarce – nabavite najudobnije cipele za školu za vaše dijete

Bebe koje su tek naučile stajati i hodati trebaju lagane cipele s odgovarajućom potporom za stopalo. Osim toga, moraju biti fleksibilne kako bi se stopalo moglo slobodno kretati. Ne manje važno, ali obuća za one najmanje mora biti protuklizna da bi se spriječilo izvrtanje stopala. Na tržištu postoje razni modeli dječje obuće koji se međusobno razlikuju po dizajnu, materijalu izrade i drugim dodatnim karakteristikama. Najudobnije dječje cipele potražite na Ecipele.hr.

Sportska obuća za djecu – najčešće postavljena pitanja

Koje su najbolje proljetne cipele za dječake?

Za lijepo, toplo i suho vrijeme nabavite vašem mališanu lagane i prozračne cipele u kojima će njegova stopala slobodno „disati“. Neka budu izrađene od prirodnih materijala koji sprječavaju znojenje. Ne manje važno, ali vodite računa i o tome da je odabrani model opremljen EVA ili Ortholite tehnologijom koja osigurava visoku dozu udobnosti na svakom koraku

Koje karakteristike treba imati udobna obuća za dječake?

Najvažnije karakteristike kvalitetne i udobne dječje obuće su podržavanje stopala, osiguravanje stabilnosti tijekom hodanja i vrhunske udobnosti. Osim toga, gotovo svi modeli su opremljeni nekim od brojnih suvremenih tehnologija koje pridonose sveukupnoj kvaliteti.

Kako odabrati pravu veličinu obuće za dječake?

Da biste kupili tenisice odgovarajuće veličine, morate znati veličinu stopala vašeg mališana. To možete utvrditi na sljedeći način: neka dijete stane na papir, a vi olovkom ocrtajte stopalo. Zatim izmjerite udaljenost od vrha nožnog palca pa sve do pete. Dobivenu udaljenost u centimetrima usporedite s postojećim tablicama veličina. Zapamtite, prevelike tenisice mogu uzrokovati izvrtanje stopala, dok one koje su pretijesne onemogućuju njihov daljnji pravilan rast i razvoj.