30 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje
Sortiraj prema
Cijena
Veličina
Ponuda
Brand
Boja
Vrsta proizvoda
Podstava
Proizvodi: 2.282
Prikaži identifikator verzije

Tople zimske čizme - za sigurnu i bezbrižnu igru na snijegu

Dječje čizme za snijeg odnosno za hladne zimske mjesece neizostavni su komad obuće. Ne samo da su savršene za školu nego i za obiteljske izlete u planine. Ovakve su čizme izrađene od vodonepropusnih materijala, a osim toga, zahvaljujući određenim proizvodnim tehnologijama podržavaju dječje stopalo, sprječavaju proklizavanje noge te sprječavaju uganuće gležnja. Isto tako, u srednji dio potplata ugrađeni su jastučići koji ublažavaju udarce; takvi modeli odlični su za neravne terene.

Čizme za dječake –must have obuća za vaše mališane

Kvalitetne dječje čizme neophodne su radi pravilnog rasta i daljnjeg razvoja dječjih stopala. Osim što pružaju zaštitu od hladnoće, kiše i vjetra, ujedno osiguravaju bolju stabilnost, ali i slobodu kretanja. Potplati su izrađeni od gume, čvrsti su i robusni, no bez obzira na to, cipela se kreće sa svakim dječjim korakom. Zahvaljujući širokoj paleti čizama za dječake i djevojčice na Ecipele.hr zasigurno ćete pronaći model koji će u potpunosti zadovoljiti vaša očekivanja. Čizme za dječake dostupne su u raznim dizajnima i bojama; odaberite model na navlačenje ili na čičak traku i vezice. Iznutra su obložene krznom, što dodatno jamči toplinu i sigurnost.

Dječje čizme – savršena obuća za zimu

Niske temperature nagovještaj su duge zime. Jeste li opremili vašeg mališana udobnim i vodonepropusnim čizmama u kojima više neće morati zaobilaziti sve lokve na putu do škole? Predstavljamo vam dječje čizmice nešto višeg potplata koji je iznutra obložen toplim krznom. Dolaze s vezicama, na čičak traku ili se jednostavno nazuvaju. Dječje čizme odlično pristaju na svu zimsku garderobu i odličan su odabir za vrtić i školu. Ako tražite model u kojem će se dijete moći slobodno igrati na snijegu, potražite onaj s nešto savitljivijim potplatom. Čizme su izvana od prirodne kože i kombinacije kvalitetnog sintetičkog materijala, tako da ne propuštaju vodu niti vjetar. Bitno je napomenuti da su i podstavljene te da se višak vlage u svakom trenutku opušta van, tako da neće doći do znojenja stopala niti iritacije.

Izolirane čizme za dječake – prvi odabir za hladne zimske dane

Naši najmlađi obožavaju zimu i snijeg. A kako i ne bi kada se bezbrižno mogu zabavljati sa svojim prijateljima izrađujući snjegovića, praveći iglu ili grudajući se. Kako bi im noge ostale suhe i tople, kupite im odgovarajuću zimsku obuću u kojoj će do koljena moći biti u snijegu. Gumene čizme su za ovu svrhu idealne, međutim, ako tražite toplije čizme u kojima će moći ići u školu, razmislite o popularnim Timberland ili Lasocki čizmama za dječake. Izrađene su od prirode kože, a iznutra su podstavljene toplim krznom. Dolaze u gotovo svim bojama: od klasičnih tamnih boja i tonova pa sve do žutih ili šarenih.

Čizme za dječaka – najčešće postavljena pitanja

Koje čizme za dječake odabrati?

Ako imate mlađe dijete, kupite mu čizmice na nazuvanje ili na čičak traku, a onim nešto starijim dječacima bit će prikladnije zimske čizme na vezice. Idealne su za školu, ali i za zimsku šetnju te igru na snijegu. Pažnju posvetite na materijal od kojeg su izrađene te na kvalitetu potplata.

Koje dječje čizme najbolje pristaju na trenirke?

Na trenirke najbolje pristaju dječje čizme izrađene od prirodne kože odnosno velura te kombinacije kvalitetnog materijala otpornog na vlagu. U njima će stopala naših najmlađih biti sigurna i zaštićena od niskih temperatura, padalina te naleta vjetrova.

Koje su najbolje podstavljene čizme idealne za zimu?

Ako ne želite da dječje snježne radosti uvijek završavaju prerano zbog niskih temperatura, na vrijeme nabavite svom mališanu adekvatne podstavljene čizme u kojima neće ući u kuću sve dok ponovnom ne ogladni. Potražite kvalitetne zimske čizme koje ne propuštaju vlagu niti vjetar. Jedino će se u njima vaše dijete osjećati sigurno i zaštićeno. Unutrašnjost takvih čizmica podstavljena je toplim krznom, a za što veću udobnost pobrinut će se jastučići smješteni u području pete.