100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 349 kn (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

223 proizvoda

Moderni Michael Kors satovi - spoj elegancije i preciznosti u bezvremenskom izdanju

Michael Kors je slavan svjetski priznat dizajnerski brend, osnovan 1981., a poznat po svojim luksuznim i modernim kolekcijama. Njegovim kolekcijama luksuznih modnih dodataka zasigurno caruju satovi koji su iz godine u godinu sve poželjniji i atraktivniji. Michael Kors sat kupuju oni koji žele biti elegantni i izgledati skupo bez da na to potroše pravo bogatstvo. Oni odgovaraju baš svakom modnom stilu, a kombiniranjem klasičnih oblika s glamuroznim dodacima osigurali su si mjesto na rukama tolikih poklonica brenda. Iza Michael Kors satova stoji Fossil grupa koja je odgovorna za proizvodnju i distribuciju te je renomirano ime industrije satova.

Michael Kors satovi - vrijednost i preciznost kombinirani s dozom luksuza za eleganciju i zahtjevne korisnike

Michael Kors satovi vas nikad neće razočarati ako ste u potrazi za onim koji će jasno odražavati vaš karakter i modni stil. Imaju odlične mehanizme koji su precizni i brinu se da gdje god krenuli uvijek stignete na vrijeme, a kućišta satova su toliko jedinstvena da već na prvu možete primijetiti o kojem brendu je riječ. Žene najradije nose Michael Kors satove koji imaju zlatnu pozlatu jer im uz takav sat zaista ne treba niti jedan drugi nakit, a pozlata je izdržljiva tako da nećete morati brinuti o eventualnom gubitku zlatnog sjaja. Pozlaćeni satovi su idealni za svako godišnje doba, te su jednostavni za kombiniranje s odjevnim predmetima, a kolekcija za kolekcijom ovog poznatog brenda oduševljava i najzahtjevnije ljude koji tragaju za onim idealnim dodatkom u obliku sata. Michael Kors ženski sat nikad vas neće razočarati kad su u pitanju stil i modna usklađenost, a proteklih godinu dvije ovi satovi su smatrani pravim modnim fenomenom. Primijetit ćete ih toliko često na street style fotografijama poznatih fotografa koji prate ulični modni stil i interesantne i privlačne modne kombinacije. Nose ih i influencerice i poznate osobe diljem svijeta, a razlog je vrlo jednostavan - lijepi su, precizni i izgledaju puno skuplje nego što zaista jesu. Baš ovaj brend često biraju žene kojima je nošenje preskupih satova otrcano i demode. Satovi su neko kratko vrijeme dolaskom pametnih telefona bili zapostavljeni, no opet su se vratili u modu. Iako možda ne služe primarno za pokazivanje točnog vremena, oni su odlični kad se želite razlikovati od drugi jasnim modnim izričajem. Iako možda na prvu nije izgledalo tako, mlađe generacije odlično reagiraju na Nošenje mehaničkog sata koji je idealan protu-odgovor i reakcija na sve ono digitalno čime su okruženi u životu i što sve više uzima maha, a opet s druge strane ovaj brend ima što za ponuditi i mlađoj generaciji koja želi samo digitalne proizvode i tehnološku povezivost pametnih satova.

Pametni satovi Michael Kors – moderan način stizanja na vrijeme

Pametni sat Michael Kors je još jedan dokaz koliko Michael Kors kao brend odgovara na želje i potrebe tržišta koje, bar što se tiče pametnih satova, nema prevelik izbor. Pametni satovi su većinom jako jednostavnog dizajna, dok Michael Kors pametni sat dominira svojim dizajnom uz, naravno, samu točnost i ispravnost mehanizma. Oni idu uz korak s tehnologijom i razvijaju se skupa s njom, a opet spretno zadržavaju ono zbog čega su svi Michael Kors satovi toliko obožavani, a to je stil.  Michael Kors Access kolekcija pametnih satova koja ima ekrane osjetljive na dodir pravo je osvježenje ako želite cijelo vrijeme biti povezani i iskoristiti najbolje značajke koje pametni sat može ponuditi.

Michael Kors – Često postavljana pitanja

Gdje kupiti originalne Michael Kors satove?

Originalne Michael Kors satove možete kupiti u Ecipele.hr Internetskoj trgovini koja ima širok izbor kako mehaničkih i iznimno luksuznih Michael Kors satova tako i pametnih satova s kojima ćete unijeti dozu trenda u svoj život.

Kako postaviti Michael Kors sat?

Michael Kors sat je jednostavno za postaviti, a postavljanje ovisi o njegovom mehanizmu koji može biti kvarcni ili mehanički. Mehanički satovi su satovi na navijanje, a kvarci imaju bateriju.