100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

602 proizvoda

Duge, kratke i dječje čarape koje se ne vide za sve prilike – uz mnogo dječje odjeće

Čarape su modni dodaci koje svi nosimo. Osim što upijaju znoj i omogućuju da koža ostane suha, one čine naše tijelo toplijim i ostvaruju barijeru između kože i cipela, koje pomažu da ne bi došlo do pojave žuljeva. Posebno su atraktivne dječje čarape, koje zbog uzorka i boja, često i odrasli priželjkuju u svojim veličinama. Čarape mogu pokriti stopalo i gležanj, neke samo stopalo, dok postoje i duge dječje čarape koje sežu do koljena ili iznad, koje zovemo natkoljenice. Čarape kojima su odvojeni prsti vrlo su dobri kod osoba kojima se prsti dodiruju ili preklapaju, pa će tako smanjiti moguće trenje prstiju dok se noga kreće u cipeli. Dječje čarape stopalice, veoma su popularne među djecom, ali i odraslima. Jedan od modnih trendova je nošenje tenisica, u kojima se ne vide čarape, a najbolja opcija za to su čarape stopalice. Skrivene su, a opet griju i čuvaju nogu vašeg djeteta. Kupujući ove čarape, s obzirom na to da nisu vidljive, birajte one boje kakve su i tenisice vašeg djeteta. Za sklizave podloge, primjerice boravak u dvorani bez tenisica ili po kući, predlažemo da uzmete dječje ne klizajuće čarape. One na svom dnu imaju gumene izbočine koje pomažu nozi da prianja uz površinu i omogućuju da noga ne klizi, tako da će vaše dijete biti sigurno, a vi nećete trebati trzati na svaki njihov pokret.

Smiješne i raznobojne dječje čarape, kojima će se vaše dijete razveseliti

Najpopularnije čarape za djecu su one s različitim uzorcima strip animiranih junaka ili one koje se zovu smiješne dječje čarape zbog uzorka pizze, prženih krumpirića, smiješnih emotikona, dinosaura, jednoroga, sladoleda i štošta drugog. Ako ste se odlučili za dječje pamučne čarape, predlažemo da uzmete one sa sastavom od 75% pamuka. !00% pamuk je teško naći, skliziti će s noge i brže se deformirati u pranju. Ako govorimo o pamuku ,češljani pamuk je najbolja opcija. Mekan je za vašu kožu , lako se suši, dobro upija znoj i nema neugodan miris. Prigodne čarape za Halloween i božićne blagdane iznimno su popularne, a ovakvim poklonom definitivno ćete razveseliti svoje najmilije, koje neće moći dočekati da ih odmah ne obuku.

Puma, Adidas i Nike dječje čarape – veliki izbor brendiranih modela na Ecipele.hr

Vaše dijete se sigurno bavi nekim od sportova, a za to su mu potrebne ugodne i prozračne čarape koje će mu pomoći upiti vlagu i nogu ostaviti suhu. Za takve prilike birajte čarape koje su namijenjene za sport kao što su Puma, Adidas i Nike dječje čarape, koje možete pronaći na stranicama Ecipele.hr i uvjeriti se u kvalitetu i postojanost brendiranih marki. Kada birate čarape za sport, birajte one s većim udjelom pamuka, a ostatak može biti od acryl-a, nylona i elastana. Dječje čarape 22-30 veličina i drugih možete pronaći u setovima i to s čestim popustima, a i mi smo se na vlastitoj koži uvjerili u njihov izgled i izdržljivost.

Dječje čarape – Često postavljana pitanja

Koje čarape kupiti djetetu?

Prvo gledajte da odaberete one čarape koje imaju veći udio pamuka, a čarape birajte prema prigodi. Ako dijete koristi čarape bez tenisica, odaberite mu one sa ne klizajućom površinom. Ako se dijete bavi sportom, kupite mu specijalizirane sportske čarape, koje će nogu držati suhom i prozračnom.

Koju veličinu čarapa odabrati za jednogodišnje dijete?

Veličina dječjih čarapa za jednogodišnje dijete bira se prema veličini cipela, kao i za svu ostalu djecu. Otprilike je to 13 cm, a veličina čarape ili cipele je 19.