Proizvodi: 223

Tražiš li veličinu?

Prikazat ćemo proizvode dostupne u odabranoj veličini.

27
28
29
30
31
32
33
34
Prikaži identifikator verzije

Dječje natikače – savršen odabir za ljeto

Natikače su broj jedan kada govorimo o laganoj ljetnoj obući za sve prigode. Osim toga, djeca ih sama mogu jednostavno obuti i izuti, tako da je ovo još jedna njihova prednost u odnosu na neku drugu ljetnu obuću. Kao što smo ranije naveli dječje natikače savršene su za ljetne radosti. Njihove glavne karakteristike mala težina, neklizajući potplat i činjenica da su izrađene od materijala koji se jako brzo suše. Osim toga, svakako trebamo spomenuti i to da su potplati kod velike većine modela obogaćeni dodatnim proizvodnim tehnologijama koje osiguravaju lagan i siguran korak vaših najmlađih.

Natikače za djevojčice – dobra ideja za plažu i bazen

Djevojčicama i tinejdžericama je već u ranoj dobi bitno kako ih odijevate, stoga, kad im kupujete nove natikače za ljeto, obavezno uzmite u obzir one modele koji joj se sviđaju. Bilo bi dobro kad bi boja natikača odgovarala boji djetetovog kupaćeg kostima. Djevojčice će sigurno odabrati „vesele“ natikače u ružičastoj, narančastoj ili crvenoj boji, a jednako tako će ih privući one metalnog sjaja. Nešto starije djevojke radije će posegnuti za jednobojnim natikačama s diskretnim uzorkom ili metalnim ukrasom. Kada govorimo o materijalu od kojeg su natikače izrađene, za bazen i za plažu uvijek odaberite one gumene. Naime, guma se jako brzo suši, a budući da su vlažna i topla mjesta idealna za razvoj gljivica i bakterija, gumene natikače smanjuju rizik od njihova razvoja. Tako će vaše dijete u svakom trenutku biti zaštićeno od ove nezgodne infekcije.

Natikače za djecu – prvi odabir za obiteljsku šetnju

Ako tražite udobnu i laganu ljetnu obuću za vaše dijete, razmislite o natikačama. Dok će dječaci najradije posegnuti za tipično sportskim Adidas ili Nike modelima, vjerujemo da će djevojčicama u oko upasti modeli s potplatom izrađenim od pluta. Riječ je o udobnim natikačama koje podržavaju stopalo te u isto vrijeme osiguravaju pravilan daljnji rast i razvoj. Gornji dio natikače se prilikom nošenja također prilagođava svakom obliku stopala. Ako tražite natikače koje će vaše svakodnevno nositi u dvorištu i vrtu tijekom svakodnevne igre ili obiteljskih druženja, odaberite one modele vodootpornih svojstava koji ujedno djeluju i antibakterijski.

Natikače – najčešće postavljena pitanja

Koje dječje natikače odabrati za ljeto?

Za ljeto potražite udobne i moderne dječje natikače koje će podržavati djetetovo stopalo te osigurati svu potrebnu stabilnost tijekom vesele dječje igre. Za plažu odaberite klasične gumene natikače, a ako tražite nešto elegantniji model, razmislite o natikačama s potplatom od pluta; takve najčešće dolaze s dva remena čime se dodatno sprječava klizanje stopala.

Kako odabrati veličinu dječjih natikača?

Budući da dječje natikače veličinom u potpunosti trebaju odgovarati djetetovom stopalu, savjetujemo vam da najprije izmjerite stopalo od pete pa sve do vrha nožnog palca. Dobivenu mjeru u centimetrima usporedite s tablicom veličina koja zasigurno postoji u svakoj trgovini s dječjom obućom te na temelju toga odaberite odgovarajući model.

Kako odabrati natikače za bazen?

Natikače za bazen trebaju imati neklizajući potplat. Bilo bi dobro kad bi bio obogaćen nekom od brojnih proizvodnim tehnologija kao što je, primjerice, EVA tehnologija. Osim toga, pobrinite se da odaberete gumene natikače, budući da se one relativno brzo suše čime se smanjuje rizik od razvoja gljivica.