30 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje
Sortiraj prema
Cijena
Ponuda
Brand
Boja
Materijal remena
Staklo
Oblik kučišta
Proizvodi: 72
Prikaži identifikator verzije

Ženski pametni sat - inteligentan i višenamjenski sat za aktivne žene

Pametni satovi nisu namijenjeni samo za to da broje korake, potrošnju kalorija ili da mjere otkucaje srca. Pomoću njih možete odgovarati na pozive, ali i obavljati beskontaktno plaćanje. Pametni sat je dostojna zamjena za klasični sat, a i puno više od toga. Na Ecipele.hr potražite najnovije modele ženskih pametnih satova renomiranih svjetskih proizvođača kao što su Amazfit, Huawei ili Diesel. Prije kupnje ne zaboravite provjeriti koji je model kompatibilan s vašim pametnim telefonom. Dakle, ako imate mobitel koji podržava android operacijski sustav, potražite i takav pametni sat. Ako imate Apple pametni telefon, onda će vam odgovarati pametni sat s iOS operacijskim sustavom.

Pametni sat - savršena nadopuna za pametni telefon

Ako vam pametni telefon nije dovoljan za užurbanu svakodnevicu, zašto ga ne biste upotpunili pametnim satom? Naime, pametni satovi imaju jako puno dodatnih funkcija i to bez instaliranja ikakvih aplikacija za razliku od pametnih telefona na kojima morate imati instalirane aplikacije za, primjerice, praćenje tjelesne aktivnosti ili očitanje zasićenosti krvi kisikom. Pomoću njih je moguće pratiti spavanje i kvalitetu sna, zatim potrošnju kalorija, a instalirane su i smartphone obavijesti što znači da ćete na satu moći vidjeti gotovo sve što i na mobitelu. Na tržištu postoje i pametni satovi za djecu kojima će se sigurno razveseliti i vaši mališani.

Muški pametni sat - odličan sportski dodatak

Muškarci „luduju“ za novim gadgetima, a jedni od njih su upravo pametni satovi. Na tržište dolaze u raznim dizajnima i bojama, a osim što pokazuju vrijeme kao klasični satovi, kao što smo ranije naveli, imaju pregršt raznih funkcija koje vam omogućuju praćenje napretka u pojedinim sportskim aktivnostima. Isto tako i olakšavaju svakodnevni život jer više ne nositi glomazni pametni telefon da biste u prirodi uživali u omiljenoj glazbi. Ne manje važno, no pomoću pametnog sata možete obavljati i kupovinu zahvaljujući mogućnosti beskontaktno plaćanja. Ako preferirate sportski stil, odaberite pametni sat sa silikonskom narukvicom. Tu su i, dakako, oni modeli s kožnom narukvicom; takvi su prikladniji za elegantne i poslovne prigode. Prilikom njihova odabira obratite pažnju na boju narukvice; pokušajte je uskladiti s remenom ili s cipelama. Bilo bi dobro kad biste uz odabrani model dobili i rezervne narukvice u drugim bojama.

Pametni sat – najčešće postavljena pitanja

Koji pametni sat kupiti?

Prilikom kupovine pametnog sata utvrdite da podržava isti operacijski sustav koji podržava i vaš mobitel. Zatim, u obzir uzmite i cijenu, mehanizam, oblik kućišta i materijal koji se koristio za izradu stakla ili narukvice. Dobro provjerite ima li sve funkcije koje su vama bitne za uspješno bavljenje sportskim aktivnostima.

Koji ženski pametni sat odabrati?

Za dame su tu pametni satovi s četvrtastim ili okruglim kućištem. Kod velike većine modela ono je izrađeno od čelika, dok je remen gumeni ili silikonski. Dolazi u gotovo svim bojama, tako da ćete zasigurno moći odabrati onaj koji će upotpuniti svaki vaš stajling. Odlučite se za sat s bež, crnom ili narukvicom u pastelnim bojama.

Koji pametni sat odabrati trčanje?

Za trčanje je najbolje odabrati pametni sati koji ima sljedeće dodatne funkcije: pedometar, pulsmetar, štopericu, žiroskop, GPS, barometar, brzinometar i tako dalje. Što više funkcija, bolje ćete moći mjeriti i pratiti vašu sportsku aktivnost. Ne zaboravite da će vam u tom slučaju najbolje odgovarati pametni sat sa silikonskom narukvicom.