Proizvodi: 8.689
Prikaži identifikator verzije

Sportska obuća – pronađite jedinstveni dizajn, omiljenu boju i odgovarajuću veličinu na ecipele

Na ecipele.hr možete potražiti široku paletu sportske obuće namijenjene za djecu, žene i muškarce. Osim za trčanje, svakako treba spomenuti vrhunske modele sportske obuće namijenjene za vježbanje, za nogomet, košarku te tenis. Isto tako popularni sportski brendovi poput Adidasa i Salomona na tržište su plasirali sportske tenisice za treking i planinarenje. Dolaze u različitim bojama, veličinama i dizajnu. Posebno treba istaknuti obuću bez vezica odnosno obuću na navlačenje, s patentnim zatvaračem, s drikerom ili čičkom. Tu je i neizostavna sportska obuća s platformom koja će svakom casual stajlingu dati dozu glamura. Pripadnice ljepšeg spola najčešće se odlučuju za bijele sportske tenisice.

Ženska sportska obuća – prikladno i udobno rješenje za trčanje i vježbanje

Vans? Puma? Adidas? Salomon? Odaberite, drage dame, sportske tenisice koje vam najviše odgovaraju za aktivnost kojom se bavite. Ugodna i udobna obuća pola je sportskog uspjeha. Na tržištu postoji veliki izbor modela ženskih tenisica koje se međusobno razlikuju po dizajnu (modelu), boji, ali i nekim dodatnim značajkama koje čine tenisice idealnim za određenu vrstu sporta kao što je trčanje ili vježbanje.

Muška sportska obuća – odaberite savršeni model za svoje omiljene aktivnosti na otvorenom

Bilo da trebate tenisice za nogomet, košarku, fitness ili neki drugi sport, na tržištu postoji veliki izbor muške sportske obuće poznatih svjetskih proizvođača. Posebno se ističu sportske tenisice za košarku koje su nešto više (preko gležnja) od uobičajenih tenisica za trčanje, tenis i sl. Potražite najnovije modele iz Under Armour ili Nike kolekcije te poboljšajte vaše sportske performanse!

Markirana sportska obuća – vrhunski proizvođači dostupni na ecipele.hr

Na ecipele.hr potražite najnovije modele markirane sportske obuće vrhunskih proizvođača. Tražite li vrhunske tenisice za planinarenje ili udobne Air Max za svakodnevne aktivnosti, na pravom ste mjestu! Niske, visoke, s dodatnim pojačanjima na potplatu ili bez, zasigurno ćete vrlo lako pronaći ono što tražite.

Sportska obuća – najčešće postavljena pitanja

Kako odabrati tenisice za trčanje?

Postoji nekoliko vrsta tenisica za trčanje koje su posebno dizajnirane ovisno o tome za koju su površinu namijenjene. Prilikom odabira tenisica morate uzeti u obzir i karakteristike potplata; neki su tvrđi, što znači da su manje savitljivi, dok su oni mekši puno pokretljiviji i prilagodljiviji.

Kako se pere sportska obuća?

Sportska obuća ne bi se trebala prati u perilici za rublje, nego ručno. Jednostavno je istrljate starom četkicom za zube i blagim deterdžentom te isperite u toploj vodi.

Kako predstaviti sportsku obuću kupcima?

Potrebno je naglasiti njihovu svestranost odnosno činjenicu da su idealne za gotovo svaku priliku te istovremeno u obzir uzeti vrhunsku kvalitetu materijala od kojih su izrađene.

Kako očistiti sportsku obuću?

Sportske tenisice je najbolje očistiti pomoću suhe krpe ili stare četkice za zube. Jednostavno uklonite ostatke blata s potplata i gornjišta tenisice. Ako postoje neke tvrdokornije mrlje, pomiješajte malo deterdženta s toplom vodom te uzmite četkicu s mekanim vlaknima i nježno istrljajte područje. Isperite ih vodom i ostavite na zraku da se osuše.

Sportska obuća – pronađite jedinstveni dizajn, omiljenu boju i odgovarajuću veličinu na ecipele

0

Sportska obuća odabire se prema namjeni, odnosno prema tome kojim sportom se bavite. Ako vam treba za trčanje, nabavite tenisice isključivo za tu prigodu. Osim toga, obratite pažnju na teren po kojem trčite. Nikako nije dobro trčati po ravnim tvrdim površinama u tenisicama koje su namijenjene za meke površine i obrnuto.