Proizvodi: 35
Prikaži identifikator verzije

Privjesci za ključeve – šarmantni dodatak koji će naglasiti vašu individualnost

Privjesak za ključeve iznimno je koristan gadget koji vam omogućuje da u trenu pronađete ključeve zagubljene negdje na dnu ruksaka ili torbe. Osim praktičnosti ovi mali detalji omogućuju vam da izrazite svoj stil i svoju osobnost. Posjetite online trgovinu Ecipele.hr gdje ćete pronaći razne modele privjesaka za ključeve: od klasičnih privjesaka s kožnim remenom i metalnom karikom u boji srebra ili zlata, preko elegantnih pa sve do, mogli bismo reći, simpatičnih privjesaka sa srcetima, torbicom, mačkom i ostalim likovima. Zahvaljujući zaista bogatoj i raznovrsnoj ponudi sigurno ćete pronaći taj jedinstveni privjesak u koji ćete se zaljubiti na prvu. Privjesci se razlikuju i po broju prstenova za ključeve.

Privjesak za ključeve – da vam svi ključevi budu na jednom mjestu

Svima je dobro poznata situacija kad izgubimo ili ne možemo pronaći ključeve od kuće ili auta. U ovakvim su se slučajevima privjesci za ključeve pokazali iznimno funkcionalnima. Osim klasičnih kožnih privjesaka na koje smo do sada naviknuli, posebno izdvajamo modele izrađene od kombinacije prirodne glatke kože i visokokvalitetnog materijala. Tu su i privjesci u obliku ženskog ruksaka, a ništa manje nisu popularni ni metalni modeli s nazivom proizvođača. Neki privjesci imaju ugrađene dodatne funkcije kao što su svjetiljka ili lokator; lokator je „rezerviran“ za privjeske za ključeve od auta. Kod odabira idealnog privjeska obratite pažnju na to da nema neke izbočene niti oštre dijelove koji bi mogli oštetiti podstavu torbe ili odjeću. Ako vam je potreban privjesak za veći broj ključeva, odaberite onaj model koji ima više namjenskih prstenova. Jedino ćete tako imati sve vaše ključeve na jednom mjestu.

Ženski privjesak za ključeve – nikad više nećete izgubite ključeve u svojoj torbici

Široka paleta modela i dizajna privjesaka za ključeve omogućuje vam da pronađete onaj koji će u potpunosti odgovoriti na vaše potrebe, ali i koji će se uklopiti u vaš životni stil. Ženski privjesci za ključeve mogu biti od kože, materijala imitacije kože, zatim od visokokvalitetnog materijala te metala. Ako obožavate automobile, onda će vas oduševiti privjesak za ključeve za auto s amblemom omiljenog modnog brenda. Privjesci za ključeve dolaze i u muškim izvedbama. Iznenadite vašu bolju polovicu jedinstvenim i originalnim srebrnim muškim privjeskom za ključeve. Dobra su ideja i privjesci od raznih metalnih legura u kombinaciji s kožom. Odličan poklon za muškarce je, recimo, set privjeska i novčanika. Guess novčanik ima jednu pregradu za novac, zatim džep za kovanice, jedan ravni džep i čak 5 džepova za kartice. Ženski set za poklon sastoji se od privjeska i kožnog novčanika s patentnim zatvaračem. Ima veći broj pretinaca i džepova u koji ćete moći pohraniti i novac i vaše kartice. Proizvod je zapakiran u originalnu kutiju, tako da može biti odličan poklon za vašu voljenu.

Privjesci za ključeve – najčešće postavljena pitanja

Gdje kupiti privjeske za ključeve?

Privjesci za ključeve obično se prodaju u svim boljim trgovinama s odjećom i modnim dodatcima. Ipak, veći je izbor na web trgovinama poput Ecipele.hr gdje vas očekuju najrazličitiji modeli ženskih i muških privjesaka za sve generacije.

Koji privjesak za ključeve odabrati?

Odaberite onaj privjesak koji odgovara vašim potrebama. Ako imate više ključeva, potražite privjesak s većim brojem prstenova. Zatim, obratite pažnju i na dizajn. Ako je elegancija vaš modni izričaj, onda su za vas kao stvoreni kožni privjesci s metalnim prstenima u boji srebra ili zlata.