Proizvodi: 5.860
Prikaži identifikator verzije

Naglasite svoj stil omiljenim modelom zimskih kapa

Kape, šeširi i ostali modni dodatci nisu „rezervirani“ samo za jedno godišnje doba; ako ih znate uskladiti s ostatkom stajlinga, možete ih nositi i preko godine. Jer, što je dobar stajling bez usklađenih modnih dodataka?

Moderni modni dodatci – originalni „štih“ za svaki stajling

Tijekom hladnijih mjeseci u godini zimske kape su neizostavni, mogli bismo reći i, obavezni dodatak svakom stajlingu, što zbog mode, što zbog potrebe da se „ne smrznemo“ na niskim temperaturama. Osobito su popularne tzv. beanie kape za žene i muškarce. Odaberite svoj model u klasičnim tamnim bojama ili začinite svoj stajling uočljivim žutim ili ružičastim modelom. Ako ne volite kape, no preko zime jednostavno morate zaštititi uši od hladnoće i padalina, tad su naušnjaci, drage dame, pravo rješenje za vas. Topli „štitnici“ za uši pružit će vam svu potrebnu zaštitu, a njima ćete ujedno i naglasiti svoj stajling. S druge strane, tanki pleteni šeširi originalan su modni dodatak ne samo ljeti nego i tijekom proljeća te jeseni. Ljeti će vas štititi od sunca, a ni za vrijeme jesenskih dana nećete biti „van mode“.

Cool šilterice – za nešto drugačiji stil odijevanja

Šilterice odnosno tzv. bejzbolske kape odavno su popularni i rado nošeni muški i ženski modni dodatak. Tijekom sunčanih proljetnih i vrućih ljetnih dana pružaju vam zaštitu od sunca, a kroz ostale mjesece savršeno nadopunjuju vaš casual odnosno ležerni stajling. Za šiltericama osobito „luduju“ mlađe djevojke, budući da ih jednostavno uskladiti s cjelokupnom odjevnom kombinacijom. Šilterice odlično pristaju ne samo sportskim odjevnim kombinacijama nego i casual outfitu; na uske traperice, modne tenisice i običnu laganu majicu dobro će pristajati šilterica u ružičastoj ili beži boji.

Udobne čarape – zaštita od abrazije, znojenja i mrlja na parketu

Kako bi svaki vaš korak bio udoban i siguran potrebno je nositi odgovarajuće čarape koje će sprječavati znojenje stopala, ali i stvaranje neugodnih osjećaja. Osim toga, čarape smanjuju rizik od eventualnih ogrebotina i, dakako, žuljeva s kojima smo svi već dobro upoznati, zar ne? Na Ecipele.hr pronaći ćete raznovrsne modele sportskih, ali i klasičnih čarapa za muškarce i za žene. I jedne i druge moguće je pronaći u tri „varijante“: kao stopalice, kao niske čarape do iznad gležnja te kao visoke čarape. Postoje jednobojne, šarene ili čarape s uzorcima. Prilikom odabira čarapa obratite pažnju na materijal izrade: sportske čarape izrađuju se umjetnih materijala poput likre, najlona i poliestera radi otpuštanja vlage, dok vam od klasičnih preporučujemo one s najviše postotka pamuka.

Moderni modni dodatci – najčešće postavljena pitanja

Kako odabrati modne dodatke?

Modni dodatci odabiru se isključivo prema vlastitom ukusu. U današnje vrijeme uopće nije bitno koje je godišnje doba, tako da ćete sa zimskom beanie kapom svakako ostaviti modni utisak bez obzira na to nosite li je preko zime ili tijekom proljetnih sunčanih dana. Šilterice su odličan modni dodatak ako želite naglasiti „djevojački look“.

Kako uskladiti čarape s odijelom?

Kada je riječ o usklađivanju čarapa i odijela, crne čarape nose se uz tamnoplava odijela te tamnosmeđe cipele. Čarape neutralnih boja poput bež ili krem te nešto tamnije nijanse poput kaki boje dobro će pristajati uz odijelo kraljevsko plave boje. Izbjegavajte nošenje bijelih čarapa na odijelo, bez obzira na njegovu boju.

Kako se nosi šilterica?

Šiltericu je moguće uskladiti s gotovo svakom casual odjevno kombinacijom; odlično pristaje na kratke i duge traperice te običnu lepršavu majicu, a mlađe djevojke je rado nose i na suknje. Bez obzira na to hoćete li spomenute odjevne kombinacije upotpuniti tenisicama, sandalama ili ljetnim japankama, šilterica će biti pravi pogodak.