100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

Kožni i gel poluulošci za cipele – odaberite prave uloške za svoje cipele

Kretanje i fizička aktivnost veoma je važna za naše tijelo i zdravlje. Međutim, kretanje može biti neugodno ako nosite neudobne cipele. Ako su vam šetnje postale naporne, bolne po vaša stopala ili noge, znači da je vrijeme da promijenite neke navike. Poluulošci za cipele su ti koji će vam svaku šetnju ili neku drugu fizičku aktivnost učiniti 100% ugodnijom, bez nelagode i bez trajnih posljedica po vaše zdravlje. Poluulošci odlično se slažu u bilo koji tip obuće, tako da nije bitno da li posjedujete više tenisica ili cipela. Gel poluulošci također se odlično uklapaju u svaki tip obuće, a idealni su za visoke potpetice. Oni će ublažiti pritisak, umanjiti bol, smanjiti nelagodu, spriječiti osjećaj bolnih nogu i stvoriti mekan osjećan na stopalima.

Poluulošci za široku obuću – kada će biti bolji od tradicionalnih uložaka?

Tradicionalni puni ulošci su ulošci koje prepiše stručno lice. Oni se izrađuju po mjerama i dizajnirani su za rješavanje određenog strukturnog problema, kao što su ravna stopala. Kako ne bi došlo do ovakvih ozbiljnih pogoršanja i problema sa stopalima, preporučuju se gel poluulošci za cipele. Njih može koristiti svako, dolaze u raznim oblicima i djeluju preventivno. Stavite ih u cipele i poboljšat će pristajanje cipela. Poluulošci za široku obuću učinit će da vam obuća odlično pristaje. Vašim stopalima odgovarat će puna potpora i ugodnost, tako da će šetnje postati sve duže i duže.

Poluulošci za cipele s visokom petom i salonke – brinu za udobnost vaših stopala

Dame koje su ljubitelji visokih salonki spremne su izdržati neugodnosti kako bi nosile ovaj elegantni par cipela tijekom radnog dana, ili drugih prilika. Ali, postoji rješenje i za to. Ne morate više da trpite žuljeve i bolove kako biste pronosale svoje omiljene salonke, jer poluulošci za salonke riješit će vas svih muka! Kada nosite salonke, vaša stopala ostaju u jednom položaju tijekom cijelog dana, zbog toga vas mišići bole i stopala vam se ukoče. Ove neugodnosti vremenom mogu dovesti do ozbiljnih pogoršanja, stoga na vrijeme trebate prevenirati bol i nelagodu, a to ćete upravo učiniti s poluulošcima za salonke. Ovi poluulošci smanjuju pritisak na vašim nogama, umanjuju bol i pružaju stabilnost. Isti efekt daju i poluulošci za visoku petu. Osjetit ćete dodatnu potporu, pridonijet će sprječavanju umornih, bolnih stopala i imat ćete bolju kontrolu držanja. Sada možete samouvjereno koračati u vašim omiljenim cipelama na visoku petu ili salonkama, bez ikakvih poteškoća, naprotiv, bol vas više neće sprječavati da obujete svoj omiljeni par cipela! Kožni poluulošci imaju istu ulogu. Razlika je jedino u tome da kožni poluulošci zbog svojih materijala pružaju vašim stopalima veću prozračnost i dozvoljava stopalima da dišu. Također pružaju potporu, dodatno amortiziraju pod pritiskom i omogućavaju bolje prianjanje. Savršeno su fleksibilni i odlično se uklapaju u vašu obuću. Ne morate se više mučiti u neugodnoj odjeći, sada imate priliku da s ovim poluulošcima napravite najugodniji par obuče.

Poluumetci - često postavljana pitanja

Gel poluulošci za cipele - kako ih postaviti?

Poluuloške možete postaviti na unutarnji dio samog početka obuće. Točnije, kod prstiju. Lako se postavljaju, većina njih su ''samoljepljivi'' tako da ste sigurni da vam neće kliziti niti spadati.

Kako zalijepiti poluuloške na cipele?

Poluulošci za cipele odlično prianjaju, samoljepljivi su i dovoljno je samo da odlijepite zaštitnu foliju i postavite ih na odgovarajuće mjesto. Možete biti sigurni da vam neće kliziti niti se pomjerati.