30 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

Gel-ulošci za cipele – zašto su tako udobni?

Gel-ulošci idealni su za pružanje udobnosti i potpore stopalima. Dostupni su različiti tipovi gel-uložaka koji vam omogućuju da ciljate specifično područje vašeg stopala odakle zrači bol. Gel-uložak pruža podršku kao i svaka druga vrsta uloška, ali pruža visoku razinu udobnosti i potpore zbog načina na koji može širiti pritisak umjesto da ga ostavlja fokusiranim na samo jedno područje.

Kožnati ulošci za cipele – za elegantne i moderne cipele

Kada je riječ o obući, kao i u mnogim drugim sferama života, klasika je često najbolja. U usporedbi s jeftinim sintetičkim materijalima većine modernih uložaka, koža bolje diše, dulje zadržava svoj oblik i pomoći će pri izbjegavanju uobičajenih problema sa stopalima, kao što su prekomjerno znojenje i atletsko stopalo. Kožnati ulošci najbolji su izbor za umorne noge koje satima stoje tijekom dugoga dana. Kožnati ulošci za cipele odlični su za elegantne i moderne cipele jer su izrađeni od visokokvalitetne kože za povećanu udobnost dok štite tabane

Ulošci za cipele koji griju stopala – toplinska udobnost na niskim temperaturama

Topli ulošci za cipele izvrsni su za sve one koji su često na otvorenom tijekom hladnih zimskih mjeseci, kao i za osobe s konstantno hladnim stopalima i slabom cirkulacijom. Materijal od kojeg su napravljeni pomaže kao izvor topline koji se proteže cijelom dužinom uloška i omogućuje da vam cijelo stopalo bude na toplom i mekanom. Izvrsni su za šetnje šumom, vožnju bicikla ili motocikla, treking, planinarenje, skijanje. Odluka o kupnji uložaka za utopljavanje uvijek je dobra.

Ulošci za cipele – često postavljana pitanja

Kako izmjeriti duljinu uloška za cipele?

Bez obzira na to koliko ste sigurni u veličinu svojih cipela, važno je znati koja je veličina vašeg uloška. Neki ulošci dostupni su u veličini cipele koju inače nosite, dok neki imaju označeno mjesto na kojem ćete odrezati višak kako bi pristajao kao saliven.

Kakvi ulošci za treking cipele?

Ulošci za treking pružaju dodatnu udobnost i potporu, smanjuju rizik od ozljeda stopala, mogu pomoći kod bolova u stopalima, spriječiti žuljeve i žarišta, a idealni su i za osobe koje imaju probleme s prianjanjem obuće, niskim ili spuštenim stopalom.

Kakvi ulošci za cipele – vrste uložaka

Postoje razni ulošci za cipele – oni koji su namijenjeni za zaštitu pete, poluulošci, gel-ulošci za petu i ispod pete, osvježavajući ulošci, ulošci za utopljavanje, termo-ulošci, gel-ulošci. Najvažnija stvar koju treba uzeti u obzir kada kupujete uloške jest količina potpore koja vam je potrebna te za koju su namjenu. Moraju odgovarati obliku vaših stopala.