30 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje
Sortiraj prema
Cijena
Ponuda
Brand
Boja
Materijal remena
Vrsta mehanizma
Staklo
Proizvodi: 1.449
Prikaži identifikator verzije

Elegantni muški satovi za svečane i poslovne prigode

Tik-tak, tik-tak! Vrijeme je za novu liniju muških ručnih satova. Ručni sat je puno više od običnog mjernog instrumenta za pokazivanje vremena. To nije više samo funkcionalni dodatak nego i vrsta nakita koju obožavaju i žene i muškarci. Iako se kroz godine mijenjao njihovih izgled i dizajn, muški satovi se i dalje ubrajaju u osnovne modne dodatke za sve prigode.

Muški satovi – veliki izbor potražite na Ecipele.hr

Želite moderan i praktičan muški sat? Na web trgovini Ecipele.hr pretražite najveću ponudu brendiranih muških satova koji će vas oduševiti na prvu. Ako tražite nešto posebno, savjetujemo vam da razmislite o kronografu. Kronografi su također ručni satovi koji su dodatno opremljeni raznim mehanizmima koji nam olakšavaju svakodnevni život. Gotovo svi modeli imaju funkciju alarma te prikazuju dan, mjesec i godinu. S obzirom na veliki broj mehanizama, „kotačića“ i mjernih uređaja, poleđina sata nije dovoljno velika kako bi sve stalo te se zbog toga isti nalaze izravno na brojčaniku. Upravo to stvara poseban štih i čini ovakve satove jedinstvenim.

Muški satovi – vrhunski proizvodi poznatih svjetskih proizvođača

Bez obzira na to kakav dizajn muških satova preferirate, nikada nećete izgubiti pojam o vremenu niti ćete biti „van mode“ uz novu kolekciju Diesel muških satova. Pogledajte veliku ponudu raznih modela satova za muškarce i budite u trendu. Želite novi sat, ali pri tom i uštedjeti? Potražite novu, sada sniženu, kolekciju ručnih satova poznatih svjetskih brendova na Ecipele.hr. Tu su i novi Nike muški satovi idealni za sve sportske prigode.

Moderne brendirani satovi – elegantni dodatci za svakog elegantnog muškarca

Kad bismo morali odabrati samo jedan modni dodatak za muškarce koji bi svaki trebao imati u svojoj garderobi, to bi zasigurno bio muški ručni sat. Nije više riječ o funkcionalnom dodatku koji pokazuje vrijeme, nego o komadu muškog nakita koji odlično upotpunjuje svaki stajling. Ako se spremate za razgovor za posao ili idete na poslovni sastanak, muški sat s kožnim remenom savršeno će nadopuniti vaš cjelokupni „look“. Nešto manje službeni, no ipak elegantni modeli su oni muški satovi sa srebrnom narukvicom. Obratite pažnju na veličinu kućišta i sata. Ako preferirate minimalizam, odaberite diskretne modele. Ručni satovi s velikim kućištem i velikim brojčanikom pravo su rješenje za pojedince koji se žele istaknuti u gomili.

Muški satovi – najčešće postavljena pitanja

Koji su muški satovi u modi?

Teško je navesti samo jedan model muških satova koji je u modi. Mogli bismo reći da nećete promašiti koji god ručni sat da odaberete, samo ako ga znate uskladiti s elegantnom i casual odjevnim kombinacijama. Tako možete birati između klasičnih satova s kožnim remenom ili onih nešto modernijih sa srebrnom narukvicom. Sve više muškaraca preferira sportske satove koji odlično pristaju ne samo sportskom nego i casual stilu odijevanja.

Kako odabrati muški sat?

Muški sat je neizostavni modni dodatak svakog elegantnog muškarca. To je taj „štih“ koji nedostaje formalnom, svečanom, ali i casual stajlingu. Prilikom odabira sata obratite pažnju na materijal: pripadnicima jačeg spola koji cijene klasiku definitivno će se svidjeti ručni satovi s kožnim remenom. Neka to bude remen izrađen od prirodne kože za koju je karakteristična vrhunska kvaliteta i izdržljivost. S druge strane, muškarci koji nose sat kao modni dodatak neka odaberu sat sa srebrnim ili pozlaćenim remenom.

Koju marku sata kupiti?

Sat kupujete prema ukusu i, dakako, prema vašim financijskim mogućnostima. Iako su daleko najpopularniji Rolex satovi, budući da je Rolex sinonim za luksuz, ništa manje nisu vrijedni niti ostali muški satovi poznatih modnih brendova kao što su Diesel, Esprit ili Nautica.