Proizvodi: 168

Tražiš li veličinu?

Prikazat ćemo proizvode dostupne u odabranoj veličini.

38
40
41
42
43
44
45
46
Prikaži identifikator verzije

Muške mokasinke – lagane cipele za ljetne dane

Cipele su važan dio čovjekove garderobe, ali i njegove osobnosti. Mokasinke su na samim početcima bile poznate kao cipele koje imaju elastične umetke sa strane i moglo ih se u potpunosti prilagoditi stopalu. Osim toga, to je osiguravalo i lakše kretanje. S vremenom mokasinke su unaprijeđene, razvijeno je više od 8 muških modela, a kao takve idealne su za gotovo sve prilike.

Muške crne mokasinke - udobne, moderne i prikladne za svaki dan, ali i posebne prigode

Tradicionalne i udobne muške mokasinke iznimno su elegantan komad obuće. Prvi puta su se pojavile 30-ih, no nisu zaživjele sve do 50-ih. Postoji više vrsta mokasinki za muškarce, no najpoznatiji model zasigurno je penny. Obično dolazi u tamnim bojama poput boje kave ili crne, stoga su iz tog razloga broj jedan kada je u pitanju elegantni i svečani proljetni i ljetni look muškarca. Muške smeđe mokasinke najbolji su odabir ako ih trebate uskladiti s, recimo, plavim hlačama.

Muške mokasinke – ljetni, urbani stil za elegantne i ležerne odjevne kombinacije

Mokasinke se najčešće izrađuju od prirodne ili eko kože koja može biti brušena ili glatka. Muške kožne mokasinke prikladnije su za elegantne odjevne kombinacije te će se odlično složiti s hlačama i košuljom. Budući da plava i smeđa boja itekako idu zajedno, upotpunite svoj ležerni stil odijevanja plavim muškim mokasinkama. Smeđe hlače, plave cipele i košulja… Izgledat ćete kao da ste došli s modne piste. Muške suede mokasinke karakteristične su po tome što se za njihovu izradu koristi brušena koža. Kao takve nisu baš prikladne za mlađu generaciju niti za kakve svečane prigode; radije ih ostavite muškarcima u godinama.

Sportska obuća za muškarce – najbolji modeli poznatih brendova dostupni na Ecipele.hr

Na Ecipele.hr možete pretražiti najveću ponudu najboljih modela sportske obuće za muškarce poznatih svjetskih brendova. Trebate tenisice za šetnju, za posao ili za bavljenje sportom? Od Asics vrhunskih modela pa preko, sad već ustaljenih, Superstar te Gazelle „adidasica“ pa sve do najudobnijih i najizdržljivijih Merrell sportskih tenisica za planinarenje, Ecipele.hr ima sve što vam je potrebno.

Najčešće postavljena pitanja

Koje su muške mokasinke idealne za svaki dan?

Ako trebate obuću koju ćete svaki dan moći nositi na posao i u kojoj ćete se osjećati udobno, muški model mokasinki pod nazivom penny idealan je za vas.

Kakve mokasinke odabrati uz hlače?

Uz hlače možete odabrati nešto ležerniji model mokasinki, primjerice od brušene kože. Na traperice i košulju svakako obucite elegantne crne ili smeđe mokasinke od prirodne kože.

Kako se nose muške mokasinke?

Klasične penny mokasinke odlično se slažu s trapericama, stoga su prikladne za odlazak na posao. Možete ih iskombinirati i sa svečanim hlačama i košuljom. Ništa manje nisu prikladne za kratke hlače.