100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 46 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

829 proizvoda

Dječje šilterice – za maksimalnu udobnost nošenja

Imajte na umu to, dragi roditelji, da su kape neophodni dodatci zimskoj garderobi budući da pružaju adekvatnu zaštitu tijekom hladnih zimskih mjeseci. Prije svega, dječje kape štite glavu i uši od niskih temperatura, ali i od kiše, snijega i vjetra. Isto tako i ne manje važno, sprječavaju znojenje čime se smanjuje rizik od prehlada. Kupnjom kvalitetne kape za zimu osigurat ćete vašem djetetu siguran odlazak u školi i kući, ali i bezbrižnu višesatno uživanje u snježnim radostima. Posjetite web trgovinu Ecipele.hr gdje vas očekuju različiti modeli pokrivala za glavu za naše najmlađe prilagođeni za svako godišnje doba. Od praktičnih dječjih šilterica s likovima popularnih superjunaka pa sve do interesantnih i atraktivnih dječjih kapa s pomponima ili životinjskim ušima. Ako ne znate što biste odabrali, možete naručiti nekoliko modela da ih proba vaše dijete, jer imate 30 dana za besplatan povrat robe.

Dječji šeširi - modna odjeća za vašeg mališana

Prilikom kupovine dječjeg šešira veličina kape igra veliku ulogu, budući da prelabava odnosno prevelika kapa ne štiti dovoljno, dok premala može prejako stisnuti glavu i uši te uzrokovati nelagodu i bol. Obratite pažnju i na proizvođača te naposljetku, na dizajn. Postoje brojne dječje zimske kape ukrašene raznim printevima; među dječacima su osobito popularne Lego Wear i Capslab kape, dok djevojčice radije biraju Ralph Lauren šilterice u bijeloj, narančastoj ili mint zelenoj boji. Prilikom odabira dječje šilterice, svakako provjerite može li se podesiti veličina.

Dječji proljetne kape - široka ponuda dostupna na Ecipele.hr

Da bismo dolaskom sunčanih i toplih dana osigurali našem djetetu odgovarajuću zaštitu, moramo mu nabaviti odgovarajuću kapu u kojoj se neće znojiti. Ovdje ponajprije mislimo na šilterice. Dobra stvar je ta što su gotovo svi modeli podesivi što znači da ih možete suziti ili poširiti po potrebi. Postoje razni modeli dječjih šilterica od kojih svakako trebamo spomenuti one izrađene od tkanine u kombinaciji s mrežicom. U većini slučajeva riječ je o pamuku i poliesteru. Dok će dječaci uglavnom zagovarati plave, crne, sive ili maskirne šilterice, djevojčice će radije posegnuti za ružičastim ili crvenim šiltericama te onima sa životinjskim uzorkom.

Dječje kape – najčešće postavljena pitanja

Kako odabrati dječju šiltericu?

Primarna funkcija dječjih šilterica je ta da štiti glavu od štetnog sunčeva djelovanja. Odaberite onu koju po potrebi možete dodatno podesiti, odnosno proširiti ili suziti. Isto tako, nećete pogriješiti ni ako se odlučite za šiltericu s mrežicom. Na kraju, u obzir svakako uzmite materijal izrade; najbolji su odabir pamučne šilterice u kombinaciji s poliesterom.

Kakvu šiltericu odabrati za školu i vrtić?

Ako tražite dječju kapu koju će vaš mališan moći nositi u vrtić ili u školu, savjetujemo vam da odaberete onu izrađene od pamuka, budući da je takva prozračnija od one izrađene od sintetičkih materijala, što znači da neće doći do nepotrebnog znojenja vlasišta. Neka vaše dijete odabere želi li plavu, crvenu ili kapu s otiskom.

Kako odrediti veličinu kape?

Pokrivalo za glavu u potpunosti treba odgovarati vašem djetetu, jer će mu jedino tako pružiti adekvatnu zaštitu. Da biste znali odrediti veličinu kape, izmjerite opseg djetetove glave. Dobivenoj brojci slobodno dodajte 1 centimetar te je usporedite s tablicom veličina i pronađite modele dostupne u odabranoj veličini.