100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 46 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

Naušnjaci – zaštita ušiju od hladnoće

Dobro je poznata da se na glavi gubi jako mnogo topline tijekom hladnog vremena, no, nisu rijetki oni koji ne vole nositi pokrivala za glavu, bez obzira na to radi li se o toploj kapi ili neobičnom šeširu. Za njih, ali i za sve ostale, odlično su rješenje naušnjaci. Riječ je o modnom dodatku koji ima vrlo funkcionalnu svrhu – odlično izgleda i unosi novi element u vašu modnu kombinaciju, a istovremeno štiti uši od hladnoće. Nije čudno što se mnoge žene odlučuju za naušnjake u odnosu na druga pokrivala za glavu jer oni u najmanjoj mjeri utječu na frizuru. Ženski naušnjaci popularni su u svim dobnim skupinama, od onih najmlađih koji posebno vole modele u jarkim i razigranim bojama, ukrašene omiljenim likom iz crtića ili životinjom, do onih starijih i najstarijih koji se u pravilu odlučuju za manje upadljive modele, a među njima su najpopularniji crni naušnjaci.

Ženski naušnjaci – moderni dodatak koji će razigrati vaš zimski outfit

Kada vam šal i rukavice nisu dovoljni da unesete dozu živosti u svoj zimski outfit, tada su zimski naušnjaci upravo ono što vam treba. Osim što će štititi vaše uši od hladnoće, držat će i kosu na mjestu, što znači da imaju i funkciju obruča. Birajte među jednobojnim modelima u crnoj, sivoj i smeđoj boji, ali i onima koji imaju na obruču zanimljive ukrase, poput svjetlucavih kamenčića, zahvaljujući čemu nikako nećete proći neopaženo. Naušnjake možete nositi u svim životnim situacijama, od odlaska u šetnju gradom do izleta u prirodu, bit će vam drago da sa sobom imate prekrasan modni dodatak koji vas istovremeno vrlo učinkovito štiti od hladnoće. Također, ispod naušnjaka možete slobodno nositi malene slušalice, znajući da su na sigurnom i da neće ispadati jer će ih naušnjaci držati na mjestu. Naravno, uz naušnjake možete slobodno nositi i svoje omiljene naušnice, malene će modele naušnjaci prekriti, dok će oni veći viseći provirivati ispod naušnjaka, dajući posebnu notu vašoj zimskoj modnoj kombinaciji.

Zimski naušnjaci – topao omotač tijekom hladnih dana

Osigurajte toplinu svojim ušima – ženski zimski naušnjaci pomoći će vam u tome u trenu! Odlično se kombiniraju i u sportskim i ležernim modnim kombinacijama s toplim pernatim jaknama, ali i onima elegantnijima koje uključuju kaput i profinjene kožne rukavice. Naušnjaci će postati vaš omiljeni modni dodatak svaki put kada se temperature spuste ispod nule, ali i u onim trenucima kada zapuše hladan vjetar – pružit će vam prekrasan osjećaj topline. Birajte modele koji u sebi imaju elemente od prirodnih toplih materijala (poput čekinja) kako bi vam bilo još toplije.

Naušnjaci – često postavljana pitanja

Gdje kupiti naušnjake?

Naušnjake možete kupiti u svim većim trgovinama odjećom i modnim dodacima. Različiti su modeli dostupni u fizičkim trgovinama, kao i onima internetskima. Naušnjaci su u pravilu dostupni u univerzalnoj veličini tako da nećete trebati voditi brigu o tome koja će vam točno odgovarati jer se njihov elastični obruč vrlo jednostavno prilagođava veličini i obliku glave onoga tko ih nosi.

Koje naušnjake odabrati?

Odabir idealnih naušnjaka ovisi o vašem modnom stilu. Modeli u klasičnoj crnoj boji odlično se uklapaju u baš sve modne kombinacije, dok će oni u drugim bojama, a posebice oni ukrašeni svjetlucavim kamenčićima i crikonima unijeti razigranost i vedrinu čak i tijekom najtmurnijih hladnih dana.