100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 46 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

3082 proizvoda

Ženski zimski šešir – maksimalna udobnost nošenja

Baš kao što su topli i mekani vuneni šal, debeli džemper te podstavljena jakna neizostavni dio zimske garderobe, jednako su nam tako potrebne i zimske kape te šeširi. Na svu sreću na tržištu postoje razni modeli pokrivala za glavu, tako da ćete sigurno odabrati neke koji će vam savršeno pristajati. Zimski su šeširi za razliku od onih ljetnih izrađeni od toplih i mekanih materijala poput vune, krzna i filca. Obično su dodatno podstavljeni radi vjetrootpornosti i, naravno, padalina. Isto tako i boja igra veliku ulogu u odabiru savršenog modela. Bež zimski šešir ili onaj s uzorkom najbolje će pristajati casual stajlingu. Ako tražite idealni model za posao, držite se neutralnih i tamnijih tonova.

Ženska kapa – „must have“ modni dodatak u ženskom ormaru

Kape su sve popularniji ženski modni dodatci, premda ih neke pripadnice ljepšeg spola nose samo onda kada moraju; dakle, za vrijeme niskih temperatura ili tijekom vjetrovitih dana. No, osim šala i rukavica, ženske kape su „must have“ dodatci koje bi svaka žena trebala posjedovati u svojem ormaru. Na Ecipele.hr pronaći ćete široku paletu ženskih zimskih kapa, ženskih zimskih kapa sa šiltom te klasičnih šilterica za proljeće i ljeto. Prilikom odabira kape veliku ulogu ima oblik vašeg lica. Stoga, ako ste mršaviji, imate dijamantni oblik lica te jako izražene jagodične kosti, onda vam savjetujemo da se odlučite za usku pripijenu kapu koja prekriva čelo; na taj ćete način „dobiti“ jednake proporcije lica. Ako imate četvrtasti oblik lica, najbolje će vam pristajati okrugla kapa s pomponom ili neki drugi model izrađen od vune.

Zimska kapa - originalni dodatak ženskom stajlingu

Elegantna ženska zimska kapa svakako treba upotpuniti vaš cjelokupni izgled. Ako težite tome da bude „što manje uočljiva“, odlučite se za sivu, smeđu ili crnu kapu. Isto tako, ženski šešir u crnoj ili sivoj boji najbolje će pristajati klasičnoj crnoj odjevnoj kombinaciji. Bez ikakvih problema možete nositi traperice i džemper te kožnu ili zimsku jaknu. Vodite računa samo o tome da boju kape uskladite s bojom jakne. Ako preferirate sportski stajling, ne bojte se kombinirati vesele i šarene boje; u tom slučaju crvena šilterica i crvene tenisice dobitna su kombinacija.

Ženski šeširi – najčešće postavljena pitanja

Kako odabrati ženski šešir?

S obzirom na to da postoje dvije vrste šešira, zimski i ljetni, ovi drugi idealni su za vruće i sunčane mjesece te su izrađeni od laganih materijala. Za zimu vam treba toplije pokrivalo za glavu, stoga se odlučite za vuneni ili krzneni šešir. Zimski šešir od pamuka je također dobar odabir, budući da je ugodan i mekan na dodir, a osim toga, pamuk omogućuje cirkulaciju zraka, tako da neće doći do znojenja.

Kako uskladiti šiltericu sa sportskom majicom kratkih rukava?

Za početak, boju šilterice nastoje uskladiti s bojom obuće ili eventualno s bojom hlača. Nikad nemojte odabrati plavu kratku majicu i plavu šiltericu, jer ipak, nedostaje malo „ slobodnog prostora“ za odvajanje ove dvije boje. Jedino na crnu majicu možete odabrati crnu šiltericu.

Kako kombinirati zimsku kapu sa šalom?

Kapa se oduvijek barem bojom usklađivala s bojom šala, međutim, to je sada prošlosti. Nitko vas ne sprječava da izađete iz klasične zone udobnosti i odaberete šal i kapu koji su izrađeni od različitih materijala i različite su boje. Dakle, odjenite se onako kako se vama najviše sviđa.