100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 46 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

46 proizvoda

Ženske kožne rukavice - širok izbor

Već prva naznaka pada temperatura i dolaska hladnih dana znači da smo spremni navući svoje najdraže rukavice. Bez obzira na to što već imamo par ili dva, svaka žena voli imati izbor, pa je pravo vrijeme za kretanje u pohod po nove rukavice. Ovaj put birate ženske kožne rukavice koje će se idealno uklopiti u vašu odjevnu kombinaciju i naglasiti eleganciju i ženstvenost prave dame. Vjerujemo da ne postoji modni dodatak koji će vam biti korisniji i kojeg ćete češće nositi tijekom hladnih dana od kvalitetnih ženskih kožnih rukavica. One će zaštiti vaše prste i ruke od hladnoće i omogućiti vam bezbrižnost na otvorenom dok šećete gradom ili jurite na posao. Stvorene su da bi vas grijale godinama. Tijekom zimskog perioda birajte ženske podstavljene kožne rukavice. Njihova podstava može biti od vune, flisa ili krzna, ovisno o vašim preferencijama i stilu, no zasigurno će vam pružiti dodatnu toplinu i spriječiti smrzavanje prstiju i tijekom najciče zime. Važan element koji imaju ženske zimske kožne rukavice jest upravo materijal - koža je dugovječna te će vas grijati godinama koje slijede. One su i važan dio vašeg outfita jer kvalitetne ženske kožne rukavice uvijek dodaju onu dozu finoće odjevnim kombinacijama te su zbog svoje dugovječnosti i zbog toga što su uvijek u modi investicija u koju jednostavno vrijedi uložiti. U internetskoj trgovini E-cipele naći ćete zaista velik izbor raznih ženskih kožnih rukavica.

Ženske kožne rukavice – za vožnju autom i zimu

Ženske kožne rukavice za vožnju automobila? Zašto ne! Odlične su tijekom dužih dionica, dok upravljate automobilom koji ima ručni mjenjač jer umanjuju vibracije te će vam ruke biti odmornije. Ujedno imaju i sigurnosni element jer pomažu da vam ruke ne skliznu s volana, moći ćete ga čvršće i sigurnije držati. A ženske kožne rukavice bez prstiju toliko su trendi da ih većina dizajnera ima u svojim kolekcijama, pogotovo Karl Lagerfeld kojemu su čak i zaštitni znak. One daju onaj “grunge” dojam kompletnom outfitu, a naročito dobro izgledaju kad ih spojite s hiperženstvenim i nježnim komadima poput bijele bluze s volanima.

Duge kožne rukavice uvijek su u modi

Kad biramo rukavice, uvijek ćemo rado odabrati duge kožne rukavice. Kad ih navučemo osjećamo se kao jedna od glumačkih diva i hiperelegantno. Duže rukavice koje sežu do pola podlaktice jako su moderne ako ih kombinirate uz kaput ili jaknu koja ima nešto kraće rukave, a kod jakni normalne dužine rukava dobro će vam doći jer će spriječiti da vam se hladan zrak zavuče pod rukav. Ženske tanke zimske kožne rukavice najčešće su rađene od finije glatke kože, delikatnije su i djeluju nježnije. U njima ćete se osjećati kao da nemate ništa na rukama. Idealne su za zimske dane kad ne boravite previše na otvorenom i kad trebate izgledati dotjerano i elegantno.

Kožne rukavice - često postavljena pitanja

Kako izabrati ženske kožne rukavice prave veličine?

Veličina rukavice mjeri se tako da izmjerite najširi dio dlana bez palca, dužinu dlana te dužinu srednjeg prsta. Kako svaki proizvođač ima svoju tablicu mjera, naš prijedlog jest da pogledate tablicu veličina koja se nalazi ispod polja za odabir veličine, a u kojoj su navedene dimenzije. Lako ćete ustanoviti koja veličina ženskih kožnih rukavica vam odgovara.

Kako održavati kožne rukavice?

Kožne rukavice povremeno treba nauljiti vodootpornim uljem ili premazati voskom koji služi za njegu kožnih predmeta. Nikad ih ne treba sušiti na direktnom izvoru sunčeve svjetlosti niti na toplinskom tijelu kako ne biste uništili kožu. Ne biste ih trebali namakati u vodi tijekom pranja, niti ih prati agresivnim deterdžentima. Naš je savjet da prije bilo kakve radnje pogledate upute proizvođača i da uvijek koristite proizvode za čišćenje i njegu koji su namijenjeni koži.