Nema proizvoda s ovim filterima

Pokušaj ukloniti neke ili sve filtere da vidiš više proizvoda.

Elegantna kožna aktovka – ponuda za muškarce i žene na ecipele.hr

Kožna aktovka savršen je modni dodatak svakoj osobi koja želi postići poslovan i ozbiljan izgled. Naime, rijetki su modni dodaci koji izazivaju takvu razinu poštovanja i divljenja kao kožna aktovka. Osim toga, kožna aktovka ima vrlo korisnu funkciju – u njoj možete nositi baš sve što vam je potrebno za taj dan i biti sigurni da je sve na svome mjestu. Kvalitetni materijali izrade kao što je prirodna i umjetna koža zaštitit će sadržaj vaše aktovke od svih vremenskih nepogoda. Kožne aktovke rado biraju i muškarci i žene koji ih nose u poslovnim prilikama, ali i svim onim drugima kada žele da su im dokumenti i prijenosno računalo uredno složeni i na sigurnom.

Kožna aktovka za dokumente i prijenosno računalo

Kožna aktovka za dokumente i kožna aktovka za prijenosno računalo na prvi se pogled izvana malo razlikuju, dok s unutarnje strane imaju različit raspored pretinaca. Kožna aktovka za dokumente A4 posebno je napravljena kako bi u nju stali svi dokumenti veličine A4 bez gužvanja i oštećivanja, dok kožna aktovka za prijenosno računalo ima veliki pretinac za prijenosno računalo, ali i dodatne pretince u koje možete smjestiti punjač i ostale stvari koje inače nosite uz svoje prijenosno računalo. Naravno, u nju možete staviti i sve dokumente koji vam mogu zatrebati. Pojedini modeli aktovci za prijenosna računala s unutarnje strane imaju posebnu traku s čičkom koja služi tome da čvrsto drži prijenosno računalo na mjestu, kako se ne bi nekontrolirano pomicalo po unutrašnjosti aktovke. Kada birate svoju novu aktovku za dokumente i prijenosno računalo, tada obratite pažnju na to ima li uz ručku na gornjem dijelu i remen koji se može nositi preko ramena. Pojedini modeli aktovci imaju remen koji je moguće staviti i ukloniti, zahvaljujući čemu ga je moguće staviti kada vam je potreban, što je vrlo korisno kada znate da ćete aktovku nositi dugo vremena, ali i kako vi vam ruke bile slobodne za druge stvari, a možete ga i skinuti kako vam ne bi smetao kada vam ne treba.

Kožna aktovka kao savršeni dodatak poslovnom outfitu

Kožna aktovka muška savršen je dodatak poslovnom outfitu. Bez obzira na to nosite li ju zato da u njoj držite važne dokumente ili prijenosno računalo, kožna aktovka dodat će notu posebnosti vašem outfitu, između ostalog i zato što djeluje vrlo ozbiljno i poslovno. Kada birate boju kožne aktovke, tada nikako ne možete pogriješiti ako odaberete onu u crnoj boji. Crna je boja nepogrešiv izbor u svim modnim situacijama, a i odlično se kombinira sa svim drugim bojama.

Kožne aktovke – često postavljana pitanja

Kako odabrati elegantnu aktovku?

Kada birate kožnu aktovku, odabir ovisi o tome što u njoj prvenstveno planirate nositi. Ako tražite kožnu aktovku A4 u kojoj ćete nositi dokumente, tada treba imati više manjih pretinaca, dok kožna aktovka za prijenosno računalo treba imati najmanje jedan veći pretinac u koji je moguće sigurno smjestiti prijenosno računalo i dodatke potrebne za njega.

Što obavezno staviti u kožnu aktovku?

U kožnu aktovku obavezno stavite ono što će vam biti potrebno taj dan: važni dokumenti i rokovnik s rasporedom sastanaka, samo su neke od stvari koje vam mogu zatrebati. Naravno, ako sa sobom nosite i prijenosno računalo, obavezno uzmite i njega, ali i punjač. No, što god se odlučili uzeti, uz kvalitetnu kožnu aktovku možete biti sigurni da će sve biti na svome mjestu.