100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

163 proizvoda

Ženske kožne rukavice - širok izbor

Široki izbor ženskih rukavica možete pronaći ovdje. Svi oni modeli za kojima ste dugo tragali sada su vam napokon dostupni. Svi su osjetili neugodnost hladnih ruku tijekom zime. Nažalost, na ovaj dio tijela rijetko pomislimo i najmanje ga štitimo. A, zapravo to je osobito važno kada ste dotjerani za posao ili važan sastanak ili vam se jednostavno ne da nositi ružne, glomazne rukavice po gradu. Unesite najbolje ženske kožne rukavice u svoju svakodnevnicu tijekom hladnih dana. U davno doba kada su žene svaki dan nosile raskošne toalete, rukavice su bile sastavni dio garderobe svake otmjene dame. Sada su manje uobičajene - ali i dalje jednako elegantne. Visokokvalitetne kožne rukavice su dobrodošla alternativa ležernim pletenim rukavicama ili bilo čemu što ste zgrabili u supermarketu, a bilo je prehladno. Najbolje kožne rukavice uvode neki klasični stil koji možete kombinirati sa svime, od traperica i kožne jakne do odijela i kaputa. Osim toga, koža također nudi ozbiljnu ugodnu zaštitu od hladnoće. Za veći nivo profinjenosti možete odabrati duge kožne rukavice koje će vaš stil učiniti neprocjenjivim.

Kožne rukavice za žene – za zimu i vožnju automobila

Ruke uvijek trebaju biti tople. Kad temperature padnu, vaše će ruke to prvo osjetiti. Povećajte toplinu i ugodnost štiteći svoje ruke od niskih temperatura, snijega i leda. Idealne su za držanje volana koji tijekom zime postane poput zaleđenog. To vam više neće predstavljati problem uz ženske kožne rukavice za auto, a vi ćete iznova uživati u iskustvu vožnje. Pored ovih rukavica, idealnu zaštitu od zime mogu vam pružiti i ženske podstavljene kožne rukavice. Još jedna od sjajnih stvari kod rukavica je da mogu poboljšati vaš stil. Možda niste moto vozač, ali to ne znači da ste nemodni i da ne trebate nositi kožne rukavice. Elegantne rukavice za vožnju mogu vam zadržati dobar izgled tijekom vožnje. Kada nastupe oni malo manje hladniji dani, vaš izbor mogu biti ženske kožne rukavice bez prstiju. One odaju dojam street-style izgleda, i također su idealne za razne kombinacije.

Duge kožne rukavice uvijek su u modi

Bilo da idete na posao ili u šetnju, tople ženske zimske kožne rukavice morate imati tijekom hladnijih mjeseci, ali ne samo da bi vas grijale nego što će vam dati potpuno drukčiji i moderniji izgled. Dakle, iako postoji mnogo opreme za hladno vrijeme - uključujući i ženske rukavice od tanke kože, ovdje smo zaokružili najbolji modni dodatak tijekom zime a to su rukavice. One su uvijek moderne, odlično se slažu uz razne kombinacije i sjajno će vas ugrijati tijekom zimskog perioda. Uvijek tijekom biranja rukavica obratite pozornost na nekoliko stvari. Prvo, pobrinite se da vam prsti gotovo dodiruju vrhove rukavice, ali da ih ne pritišću, to znači da je dužina rukavica odgovarajuća. Kvalitetan materijal održat će toplinu vaših ruku, a kožni materijal odat će utisak uspješne, poslovne žene. Tako da, ne zaboravite, s rukavicama ćete uvijek izgledati luksuzno.

Ženske kožne rukavice – često postavljana pitanja

Kako odabrati veličinu ženskih kožnih rukavica?

Rukavice ćete odabrati tako što ćete ih isprobati. Ako vrh prstiju dodiruje vrh rukavica znači da vam rukavice odgovaraju. Ako vas rukavice žuljaju ili stišću, potražite veću veličinu.

Kako njegovati kožne rukavice?

Kožne rukavice potrebno je njegovati kao i ostale stvari od ovakvih kvalitetnih, kožnih materijala.Veoma je važno da ih ne perete u perilici rublja, nego da to činiti s blagom sapunicom i toplom vodom. Nakon toga, dobro ih posušite ali pazite da ih ne izlažete prevelikom temperaturom.