100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 46 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

Kožni etui za dokumente je elegantan detalj

Etui je najbolji organizator vaših stvari, koji ih drži zaštićenima i pomaže vam da brže i lakše dođete do željenih stvari. Kada govorimo o etuijima za dokumente, onda znate da je riječ o dobroj organiziranosti i da vas takav komad dodatka neće iznevjeriti. Muškarci obično vole minimalističke modne dodatke, tako da je jedan takav muški etui za dokumente savršen odabir ako ste u potrazi za poklonom za svoju drugu polovicu. Za nježniji spol odaberite onaj etui za ženske dokumente koji se teksturom, bojom i cjelokupnim izgledom uklapa u stil osobe kojoj poklanjate. Ako se ne možete odlučiti predlažemo da definitivno kupite kožni etui za dokumente koji će svojom sofisticiranošću materijala i trajnosti, poklonu dati profinjenost, a za boju se odlučite za one neutralne, poput crne, tamno plave, sive ili smeđe. Nemojte zaboraviti svojoj ljepšoj polovici pokloniti i jedan cvijet koji će zasigurno izmamiti osmjeh na njena usta, na takav spoj poklona neće moći ostati ravnodušna.

Etui za kreditne kartice i dokumente koji uvijek imate uz sebe

Ponekad sve kreditne kartice ne mogu stati u vaš novčanik, a nekad ne želite nositi cijeli novčanik već samo osnove, kao što su kartice, osobna iskaznica i vozačka dozvola. U tom slučaju posegnut ćete za odabirom etuija za kartice i dokumente, u kojem ćete imati sve na jednom mjestu, minimalno zauzimajući prostor vašeg džepa. Ovo je savršena opcija za muškarce koji će svoj etui umetnuti u unutrašnji džep svog sakoa, a da ne naruši izgled cjelokupnog dojma nepotrebnim izbočinama na odjeći. Ženski dio populacije također može posegnuti za etuijem za kreditne kartice koji na sebi imaju lanac, koji im može poslužiti kao mala modna torbica s osnovnim stvarima ili ga mogu zakačiti na svoju torbu kao dodatni modni dodatak, koji se neće zagubiti u bespuću vaših torbi. Takav etui stane u sve pretince i džepove, tako da ga na ovaj način uvijek možete imati uz sebe.

Etui za dokumente – ženski i muški na ponudi u Ecipele.hr

Kao savršen organizator etui za dokumente i kreditne kartice izuzetno je jednostavno rješenje, koje omogućuje manje briga pri pronalasku dokumenta i zaštitu samih. Na tržištu možete pronaći i etui za potvrdu registracije vozila. To su obično malo veći etuiji od onih gdje stoje samo kartice. Osim potvrde o registraciji, tamo možete posložiti sve bitne kartice, iskaznice, posjetnice, vozačku dozvolu i neke nužne papire. U ponudi na online web stranici Ecipele.hr možete pronaći veliki izbor etuija za dokumente za žene i muškarce, različitih tekstura materijala,boja i samog izgleda. Uz to pronaći ćete i brendirane etuije koji svojom kvalitetom jamče dugovječnost, zato ako se ne možete odlučiti što pokloniti svojoj drugoj polovici, poslovnom partneru, prijatelju, kolegi s posla ili svojoj familiji, preporučujemo vam kupnju kožnog etuija koji nam je svima potreban u svakodnevnom životu.

Etui za dokumente: Često postavljana pitanja

Što držati u etuiju za dokumente?

Osim dokumenata u etuiju možete držati i razne druge kartice koje vam omogućuju jeftiniju kupnju u određenim dućanima, možete držati posjetnice ili gotovinu. Ženski etuiji mogu imati i pretince s patent zatvaračem u kojem zasigurno može stati pokoja maramica i nužna šminka.

Etui za dokumente – gdje kupiti?

Etui za dokumente možete kupiti u trgovinama s kožnom galanterijom ili internet trgovinama poput Ecipele. Tamo možete pronaći sve, od organizatora za kartice do etuija za dokumente, različitih modnih brendova s elegantnim ili atraktivnim dizajnom, kojima nećete moći odoljeti.