100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje
Sortiraj prema
Cijena
Ponuda
Brand
Boja
Izrađeno
Dijagonala zaslona
Proizvodi: 25

Etui za prijenosno računalo – elegancija u poslu i na putovanju

Prijenosna računala su veoma skupa, a mogući padovi, ogrebotine ili izlijevanje tekućine po prijenosnom računalu zadat će vam mnogo stresa i odvajanja novca za popravak. Etui za prijenosno računalo pružit će vam dodatni sloj zaštite između vašeg laptopa i tvrdog tla ili tekućine. Prije nego kupite etui provjerite da li vaš ruksak, torba ili aktovka imaju utor za vaše računalo, a ako svoj laptop nosite izvan torbe zasigurno trebate etui. Naravno ako putujete, da u svoj kofer nećete staviti prijenosno računalo bez zaštite, zato je etui savršena opcija koja će vam pružiti dodatnu zaštitu. Bilo da imate prijenosno računalo koje su proizvođači napravili otpornim na udarce i tekućinu, nemojte si dopustiti misliti da su vaša računala toliko moćna da će izdržati svaku silu udarca. Zato za dodatnu sigurnost i vaše manje brige kupite futrolu za računalo, od kože, neoprena ili tekstila ovisi o tome koliku zaštitu želite i težite li više eleganciji, sportskom stilu ili samo dobroj zaštiti.

Kožni etui za prijenosno računalo moderan je i praktičan dodatak

Shvatili ste da nije bitno uključuje li vaš posao putovanje vlakom, gužvom u autobusu, vožnju biciklom, šetnju putem do škole ili putovanje avionom, vaše računalo je podložno stalnim gibanjem i mogućim oštećenjima. Prava torba za laptop može spriječiti oštećenja prilikom izljeva kiše i raznih drugih oštećenja koja se mogu dogoditi pri udarcima laptopa o tvrde podloge. Ako ste poslovna osoba i držite do elegancije, preporučujemo da uzmete kožni etui za svoje računalo. Osim što će tvrda koža vaše računalo držati sigurnima, pridonijet će vašoj uglađenosti i dati će vam sofisticiran izgled. Isto kao što vaše odijelo govori mnogo o vašem izgledu i držanju, tako i modni dodaci poput etuija za laptop daju kompletnu sliku vašoj osobnosti. Etui za laptop 15,6 inčni, etui za laptpop 14 inčni ili etui za laptop 13 inčni, kao i mnoge druge dimenzije, možete pronaći na internetskim stranicama Ecipele, trogivne koja nudi velik izbor materijala (poput kože ili sintetičkih nepropusnih materijala) i brendiranih etuija atraktivnog izgleda.

Zaštita opreme s etuijem za prijenosno računalo

Svoje računalo ćete zaštiti od udara, vlage ili niskih i visokih temperatura odaberete li futrolu u kojem će biti siguran od takvih utjecaja. Glavna stvar na koju morate obratiti pozornost je veličina same futrole. Ako je vaš laptop 15,6 inčni onda kupujete etui s istim dimenzijama. Drugo na što trebate obratiti pozornost je sam materijal, pa je tako najlon vodootporan i ne gori, poliester je također vodootporan, odbija sunčevu svjetlost i prljavštinu, neopren je uz sve navedeno još i otporan na ultraljubičasto svjetlo, dok polikarbonat se koristi za stvaranje toplinske izolacije, ali je i teži od ostalih materijala. Koža je veoma izgledom profinjena, ali bi trebala imati zaštitni unutarnji sloj, koji bi spriječio protok moguće vlage.

Etui za prijenosno računalo: Često postavljana pitanja

Gdje kupiti etui za prijenosno računalo?

Danas je dostupnost etuija za prijenosno računalo velika. Osim što ih možete kupiti u trgovinama s elektroničkom opremom, predlažemo vam da pogledate i na online stranice Ecipele.hr trgovine, koja nudi veliki izbor poznatih brendova i materijala.

Koji etui za prijenosno računalo odabrati?

Kupnja etuija ovisit će zasigurno o vašem budžetu i vrsti materijala koju želite kupiti. Ako ste više sportski tip predlažemo kupnju etuija od neoprena, ako dosta putujete za vas su oni od polikarbonata, a za poslovne ljude koji vole uskladiti svoj modni stil s ostalim modnim dodacima predlažemo kupnju kožnih.