Proizvodi: 619
Prikaži identifikator verzije

Prodaja dječjih treking cipela – izdržljivi modeli najboljih proizvođača

Adidas, Dolomite, Alpina, Salomon, Salewa, Meindl, Columbia i mnogi drugi provjereni brendovi već godinama uživaju zasluženo povjerenje roditelja koji bezbrižno s djecom uživaju u aktivnostima u prirodi, na planinama i na trekingu. Treking je mješavina trčanja, planinarenja i hodanja u prirodi pa je bitno da i obuća bude namijenjena tim aktivnostima. Odabirom obuće poznatih proizvođača ne možete pogriješiti.

Širok izbor planinarskih čizama za djecu najzahtjevnijih roditelja

Cipele za hodanje za djecu imaju vrijedne, visokokvalitetne značajke. Cipele za planinarenje mogu biti izrađene od kože, sintetičke kože ili s dodatnom vodootpornom membranom. Ovisno o primjeni, postoje dječje planinarske cipele (izrađene na odgovarajućem kalupu za djecu) za grublje tlo i polucipele za svakodnevnu upotrebu. Prema tome, potplati su prilično kruti i robusni. Mnoge treking cipele za djecu uključuju visokokvalitetne potplate. Ne nedostaje im nijedna od značajki povezanih s modelima za odrasle. Neke dječje čizme za hodanje imaju vodootporni Gore-Tex. Također su otporne na vjetar u kombinaciji s toplim čarapama. To ih čini vrlo učinkovitima kad je riječ o hladnoći. Kao i kod modela za odrasle, neke verzije imaju tanje potplate sprijeda koji se lagano povisuju. To pomaže mališanima da samouvjereno svladaju uspone. Kombinirajte ove cipele za hodanje s odgovarajućom odjećom za djecu i ništa neće stati na put uspješnom obiteljskom odmoru u planinama!

Treking cipele za djecu – provjerite najnoviju ponudu na Ecipele.hr

Postoji mnogo vrsta dječjih treking cipela. Postoje lagane cipele za djecu za planinarenje, zimske cipele za hodanje s izolacijom, kao i dječje planinarske čizme. Provjerite našu ponudu u kojoj vas čeka više od 100 modela trekking cipela za djecu. Sigurni smo da ćete u našoj ponudi pronaći idealne treking cipele za djevojčice i za dječake.

Dječje cipele za planinarenje – često postavljana pitanja

Kakve treking cipele za djecu nabaviti?

Pri kupnji treking cipela za djecu predlažemo vam da se usmjerite na već poznate brendove koji izrađuju specijaliziranu odjeću i obuću za sportske aktivnosti. Cipele moraju biti prilagodljive trčanju, planinarenju i hodanju po prirodi pa bi bilo dobro da takva cipela ima duboke utore u potplatu, da potplat bude mekan i fleksibilan.

Kakve dječje cipele za odlazak u planine nabaviti?

Kod kupnje dječjih cipela za planiranje bitno je da su djetetu cipele udobne i da su fleksibilne, a da im i dalje pružaju odgovarajuću potporu. Bitno je i da su cipele izrađene od kvalitetnih materijala i da imaju adekvatan potplat. Najvažnija je podrška koju cipela pruža stopalu i gležnju i koja ih štiti dok se penju, trče, pješače i igraju se.

Kako odabrati dobre dječje treking cipele?

Pri biranju dobre dječje treking cipele bitno je da su utori na potplatu duboki kako bi cipela dobro prianjala te da su potplati meki i fleksibilni. Važno je i da cipela daje dobru potporu zglobu noge i da pomaže kod stabilnosti stopala. Ako je veličina djetetova stopala između dva broja, uvijek birajte veći broj kako ne bi došlo do žuljeva ili trljanja cipele o stopalo. Ne zaboravite da mora ostati dosta mjesta i za čarapu.