100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje
Sortiraj prema
Cijena
Veličina
Ponuda
Brand
Boja
Vrsta proizvoda
Podstava
Proizvodi: 4.891
Prikaži identifikator verzije

Kvalitetna i udobna obuća za djevojčice

Opće je poznato da neodgovarajuća obuća može nanijeti ozbiljnu štetu nježnim dječjim stopalima koja su još u razvoju. Zato je jako bitno odabrati pravu veličinu, odnosno pravilno izmjeriti dječja stopala kako biste im mogli kupiti odgovarajuće tenisice. Osim toga, treba uzeti i obzir kvalitetu istih, ali i udobnost tijekom obavljanja najrazličitijih aktivnosti.

Obuća za djevojčice – visokokvalitetne tenisice za naše najmlađe

Puno je toga što bi trebalo uzeti u obzir prilikom kupnje obuće za našu djecu. Dob djeteta, lakoća nošenja, udobnost i kvaliteta najvažniji su čimbenici. Popularni brend Keen na tržište je plasirao razne modele tenisica od kojih svakako treba spomenuti Chandler Cnx model namijenjen za svaki dan. Riječ je visokokvalitetnim tenisicama za djevojčice izrađenim od kombinacije eko kože i kvalitetne tkanine. Zahvaljujući prozračnom materijalu stopalo će moći „disati“. Neće doći do znojenja niti neugodnih mirisa. Tu je i uložak koji također ima važnu ulogu, budući da sprječava vlagu. Tenisice su toliko udobne da ih dijete gotovo nikada neće htjeti izuti. Kao takve idealne su za školu, za šetnju s prijateljicama, ali i za bavljenje sportskim aktivnostima. Dakle, visoka razina udobnosti postignuta je zahvaljujući vrhunskim proizvodnim tehnologijama poput Cleansport NXT, Eco Odor Control, Keen CNX i Metatomical Footbed. Obuća u potpunosti odgovara stopalima koja rastu. Čvrsti, ali savitljivi potplat omogućuje slobodno kretanje stopala i daje stabilizaciju. Od ostalih modela obuće s vezicama za djevojčice svakako treba izdvojiti Puma i Adidas modele nježno ružičastih ili pastelnih tonova.

Cipele za djevojčice – optimalna konstrukcija za sigurna i zdrava stopala naših najmlađih

U današnje vrijeme razvijene su mnoge tehnologije u proizvodnji obuće koje osiguravaju siguran i zdrav razvoj stopala naših najmlađih. Uzmimo, primjerice, Nike brend i njegove popularne „Air Maxice“ koje desetljećima ne izlaze iz upotrebe niti iz mode, prvenstveno zahvaljujući optimalnoj konstrukciji koja podržava stopalo tijekom svakog pokreta, tijekom svake aktivnosti. Nike Air Max 270 React sportska obuća za djevojčice karakteristična je po Air Max, Max Air te Nike React tehnologijama. Air Max tehnologija odnosi se na zračni jastučić koji podržava stopalo. Upravo zbog toga su tenisice lagane, udobne i prozračne. S druge strane, Nike React tehnologija odgovorna je za odlično prianjanje tenisice na svakoj podlozi te za glatko kretanje zahvaljujući gumenim jastučićima na potplatu.

Najčešće postavljena pitanja

Koje su najbolje proljetne cipele za djevojčice?

Najbolje proljetne cipele koje djevojčica može poželjeti su one koje karakteriziraju visoka razina udobnosti i jednostavnost oblačenja. Samim time ovdje se ističu poznati New Balance, Naturino i Ricosta modeli tenisica i cipela na čičak traku.

Kakve mora biti obuća za djevojčice?

Obuća za djevojčice mora biti lagana, udobna i prozračna. Mora se kretati zajedno sa stopalom, ne ograničavati ga ni u jednom pokretu. Sve to, a i još više imaju Lasocki, Bagheera te Asics modeli. Ne treba zaboraviti niti na Superfit modele koje, kao što sami naziv govori, odlično pristaju svakom stopalu.

Kako odabrati pravu veličinu obuće za djevojčice?

Poslužite se sljedećim savjetom: stavite papir na pod. Recite djetetu da stane jednom nogom na njega te dok stoji, ocrtajte stopalo. Isto ponovite i dok dijete stoji na drugoj nozi. Zatim, izmjerite udaljenost od palca pa do pete. Dobiveni iznos u centimetrima usporedite s tablicama veličina koje zasigurno imaju sve trgovine koje se bave prodajom dječje obuće.