Proizvodi: 248
Prikaži identifikator verzije

Asics cipele – najkvalitetnija obuća za trčanje, trening i fitness

Već i samo ime kompanije govori da je idealna za sport: naime, Asics je akronim latinske izreke „u zdravom tijelu zdrav duh“ (anima sana in corpore sano), a njihov je slogan također prijevod toga na engleski jezik, „a sound mind in a sound body“. Proteklih su godina Asics cipele u brojnim istraživanjima proglašavane kao najkvalitetnija obuća za bavljenje sportom na tržištu. Stoga, bez obzira na to bavite li se sportom profesionalno, amaterski ili jednostavno volite puno hodati, cipele Asics su idealan izbor. Ako tražite obuću za trčanje, trening i fitnes, odaberite modele izrađene od prozračnih materijala kako biste spriječili prekomjerno znojenje, a nakon svakog treninga dobro ih prozračite kako biste spriječili pojavu neugodnih mirisa. Odabim Asics obuće za bavljenje svim vrstama sportskih aktivnosti odlična je odluka jer se radi o obući najviše kvalitete, ali istovremeno i fantastičnog dizajna koji se odlično uklapa u sve sportske modne kombinacije.

Asics ženske cipele – idealne za dugo i zahtjevno planinarenje

Odlazak u planinu zahtijeva kvalitetnu pripremu, a na prvom je mjestu odgovarajuća obuća. Ako želite biti sigurni da će vaša stopala biti sigurna, ali i da će im biti udobno, tada su ženske Asics cipele za planinarenje idealan izbor. Uz odgovarajuće i kvalitetno održavanje, možete biti sigurni da ćete svoju Asics obuću moći nositi dugo vremena. Nadalje, ženska Asics obuća dostupna je u širokom spektru različitih modela i boja među kojima ćete jednostavno pronaći onu koja idealno odgovara vašim planinarskim potrebama, ali i vašem modnom stilu.

Asics muške cipele – dobar izbor za sportove u zatvorenom i na otvorenom za aktivne muškarce

Muške Asics cipele idealan su izbor za sve ljubitelje sporta, bez obzira na to kojim se sportom bavili. Naime, vrhunski materijali i odlična kvaliteta izrade čine ovu obuću prvim odabirom brojnim profesionalnih sportaša, ali i onih koji se sportom bave u slobodno vrijeme. Izvrsno prianjanje podlozi, različiti načini vezanja, kao i širok izbor dostupnih boja čine ovu obuću istinskim suputnikom tijekom bavljenja sportom. Naravno, i ako se ne bavite sportom, ali tražite obuću u kojoj možete provoditi dugo vremena tijekom dana, tada su Asics muške cipele pravi izbor. Uz kvalitetno i odgovarajuće održavanje, možete biti sigurni da ćete uživati u svojim tenisicama dugo vremena.

Asics obuća – često postavljana pitanja

Koje cipele Asics odabrati za trčanje po asfaltu?

Pojedini modeli Asics tenisica u svom potplatu imaju AmpliFoam tehnologiju koja ublažava udarce u stopalo do kojih neminovno dolazi tijekom trčanja po asfaltu, a koja ga onda zbog čini udobnijim. Trčanje je odlična tjelesna aktivnost koja nosi brojne dobrobiti i tijelu i duhu, upravo kako je i u sloganu kompanije Asics, a uz odgovarajuću obuću spriječit ćete pojavu neželjenih ozljeda, žuljeva, nagnječenja i sličnih neugodnosti do kojih bi moglo tijekom bavljenja trčanjem doći.

Koje Asics cipele odabrati za svaki dan?

Ako tražite obuću za svaki dan, Asics cipele dostupne su u širokom spektru različitih modela među kojima ćete vrlo jednostavno pronaći upravo onaj koji najbolje odgovara vašim svakodnevnim potrebama. Birajte među različitim materijalima izrade, načinima vezanja, vrstama potplata, ali i brojnim bojama, zahvaljujuće čemu ih je zbilja jednostavno uskladiti s ostatkom vaše modne kombinacije.