100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

Alpina – trekking cipele za najzahtjevnije planinarske staze

Ako se volite baviti trekkingom, tada znate da je kvalitetna obuća najvažniji dio opreme koji trebate imati sa sobom. Alpina trekking cipele upravo su to – kvalitetna obuća za koju znate da će vam osiguravati stopala, ali i pružati udobnost cijelo vrijeme nošenja. Cipele Alpina odabir su brojnih profesionalaca i amatera koji se bave trekkingom znajući da su izabrali vrhunsku obuću koja će im služiti i u najzahtjevnijim prilikama. Povrh toga, Alpina obuća dostupna je u širokom spektru različitih modela i boja među kojima ćete vrlo jednostavno pronaći upravo onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama. Brojni modeli Alpina obuće imaju promjenjiv uložak, zahvaljujući čemu će on dulje trajati. Naime, obavezno nakon svakog nošenja izvadite uložak iz cipele kako bi se mogao u potpunosti osušiti. Na taj način, ne samo da ćete ga moći dulje koristiti, već ćete spriječiti i pojavu potencijalnih neugodnih mirisa.

Alpina skijaške čizme – za sve ljubitelje zimskih sportova

Alpina cross-country skijaške čizme izbor su brojnih profesionalnih sportaša koji ovu obuću nose na najvažnijim svjetskim sportskim natjecanjima, uključujući i Olimpijske igre. Stoga, ako tražite najbolje za sebe, tada su skijaške čizme Alpina zasigurno odličan odabir. Bez obzira na to bavite li se skijanjem ili nekim drugim zimskim sportom samo rekreativno ili pak profesionalno, Alpina ima na raspolaganju širok izbor posebno dizajnirane obuće za sve zimske sportove među kojima ćete sigurno pronaći par koji najbolje odgovara vašim sportskim potrebama. A zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti, možete biti sigurni da ćete ih moći nositi i nekoliko sportskih sezona.

Alpina cipele – čvrste i izdržljive ženske i muške cipele na ecipele.hr

Bez obzira na to tražite li cipele za odlazak u planinu ili jednostavno neke u kojima ćete moći lagano šetati po prirodi, Alpina ženske cipele i muške cipele odličan su izbor zbog svoje čvrstoće i izdržljivosti. Uživajte u dugim šetnjama po svim vrstama terena u prirodi jer zahvaljujući posebno osmišljenom potplatu, izvrsnim materijalima i posebno kvalitetnom načinu izrade, ove cipele osiguravaju udobnost i zaštitu baš na svakom koraku. Birajte među modelima iznad visine gležnja kao i onima ispod gležnja kako biste jednostavno pronašli onaj koji idealno odgovara i vašem obliku stopala, ali i sportskim potrebama. Nadalje, birajte među modelima od prave kože za hladnije razdoblja godine i zahtjevnije staze ili pak modelima proizvedenima od mrežastih materijala koji su primjereniji toplijem vremenu jer omogućavaju koži stopala protok zraka cijelo vrijeme nošenja.

Alpina cipele – često postavljana pitanja

Alpina – kakva je to kompanija?

Alpina je nadaleko poznata slovenska kompanija koja se bavi proizvodnjom cipela već 75 punih godina. Njihova kvalitetna obuća čest je izbor zaljubljenika u prirodu, planinarenje i trekking, ali i brojnih profesionalnih sportaša koji ju redovito nose na najvećim sportskim natjecanjima i postižu vrhunske rezultate.

Alpina cipele – gdje ih možete kupiti?

Alpina cipele možete kupiti u svim specijaliziranim trgovinama obućom i sportskom opremom, kako onima fizičkima, tako i onima online. Prednost online trgovina nad fizičkim trgovinama jest da one nemaju radno vrijeme, zahvaljujući čemu njihovu bogatu ponudu možete pregledavati upravo onda kada vama to najbolje odgovara.