100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 46 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

154 proizvoda

Ženska kozmetička torbica –klasična jednobojna ili originalna s fancy uzorcima?

Ako tražite savršenu malu torbicu u koju ćete moći pohraniti svoju šminku, lakove za nokte i ostali pribor, razmislite o kozmetičkoj torbici. Na tržište dolazi u raznim veličinama i dizajnima, stoga je svakako prilagodite količini kozmetike koju imate i, dakako, vlastitom ukusu. Imajte na umu to da što je kozmetička torbica manja, moći ćete je lakše ugurati i u ruksak i u kofer. Što je veća, postoji mogućnost da vam neće stati u ruksak, tako da ćete je morati „evidentirati“ kao još jednu manju putnu torbu. Kad smo kod boja i dizajna, poznati svjetski modni brendovi plasirali su na tržište uglavnom jednobojne kozmetičke torbice, premda se mogu pronaći i one sa zanimljivim uzrocima. Ako preferirate minimalizam, klasične crne, smeđe ili bež putne kozmetičke torbice bit će pravi odabir za vas. No, ako želite istaknuti svoj stil, onda razmislite o Desigual kozmetičkoj torbici s jedinstvenim uzorcima.

Neseser – odaberite model s više pretinaca kako biste organizirali svoju kozmetiku

Ako su šminka i ostali kozmetički pribor vaša strast, onda vam je sigurno potrebno jako prostora da biste sve uredno pospremili i složili. Klasična kozmetička torbica postala vam je premala i vrijeme je da pronađete nešto bolje. Posjetite Ecipele.hr jer vas ondje očekuju razni modeli nesesera koji će riješiti vaš trenutni problem. Ne samo da ćete u njega moći pohraniti svu vašu šminku nego ćete istu zaštititi od eventualnih oštećenja. Ženski neseseri izrađuju se od više materijala, no oni kožni su izdržljiviji, a samim time i dugotrajniji. Osim toga, prikladni su i za posebne prigode poput vjenčanja. Naime, sve što mislite da će vam biti potrebno na najvažniji dan u vašem životu spremite u kožni neseser tako da vam uvijek bude pri ruci. Ne morate ga uopće spremati u veću torbu; dovoljno je moderan i „svečan“ da ga samo možete ponijeti sa sobom i ostaviti u sobi. Dakle, odaberite onaj neseser koji u potpunosti odgovara vašem stilu. Neka vam se slaže uz vašu svečanu torbicu, jer su torbice, ipak, neizostavni ženski modni dodatak osobito za svečana slavlja.

Kožni neseser – kvaliteta koju će voljeti svaka žena

Da biste svoj omiljeni ruž, puder i kremu za ruke uvijek imali uza se, potreban vam je mali neseser koji ćete moći nositi sa sobom gdje kod krenuli. Ako volite jednostavni stil, potražite klasičnu žensku kožnu kozmetičku torbicu, a ako većinu dana provodite u elegantnom poslovnom odijelu, onda je za vas kao stvoreni mali kožni neseser. I kozmetičke torbice i neseseri izrađuju se od raznih materijala, no savjetujemo vam da se odlučite za one kožne. Najčešće se radi o pravoj koži koja može biti glatka i brušena. Osim toga, možete birati i između lakiranih te mat modela. Izrađen od prave kože, mali crni neseser s diskretnim logom brenda namijenjen je da traje nekoliko godina.

Kožne kozmetičke torbe i kožni neseseri – najčešće postavljena pitanja

Gdje kupiti kozmetičku torbicu?

Kozmetičke torbice prodaju se u raznim trgovinama. Možete ih pronaći i u trgovinama s odjećom, obućom i modnim dodatcima. Ne propustite pretražiti web trgovine kao što je Ecipele.hr jer vas ondje ipak očekuje najveći izbor; birajte između jednobojnih ili šarenih, kožnih ili onih izrađenih od kvalitetnog tekstila.

Kakva je kozmetička torbica prikladna za avion?

Ako ćete putovati avionom i želite uza se imati kozmetičku torbicu, vodite računa o tome da mora biti odgovarajućih dimenzija. Osim toga, strogo je ograničen unos tekućine, tako da pripazite kad budete spremali gel za tuširanje ili šampon za kosu.