100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

1075 proizvoda

Kožni novčanici njihova izdržljivost i elegancija

Jedna stvar bez koje neizlazimo vani je upravo naš novčanik. Često nedobiva zasluge zbog svoje namjene, a u biti je najdragocijenija stvar koja nam pomaže održati svakodnevne potrebe organiziranima. Dobar novčanik je onaj koji štiti i čuva vaše osobne iskaznice, kartice, putne isprave, darovne kartice i dr. od znatiželjnika, a k tome je izdržljiv i pouzdan, te kao takav sugeriramo kožni. Kožni novčanici najtraženiji su na tržištu prvenstveno zbog svoje izdržljivosti, osim što dugo traju s vremenom izgledaju sve bolje.

Ženski kožni novčanici kao izdržljiv modni dodatak

Prilikom izbora ženskog kožnog novčanika potrebno je shvatiti da njegov izbo rprvenstveno odražava vrsta tj. kvaliteta izbora kože. Novčanici od prave kože nude nekoliko vrhunskih kvaliteta u odnosu na one napravljene od drugih materijala, a to su izdržljivost, udobnost, praktičnost i eleganicija. Takav modni detalj je izuzetno atraktivan, te kao takav nikad ne blijedi.

Ženski kožni novčanik i njegov univerzalan stil

Sad već znamo da je ženski novčanik više od komada kože na dnu vaše torbe, oni su organizacijski alat i moderan dodatak. Bilo da žena posjeduje mali ženski kožni novčanik ili veći duguljasti, on zasigurno ima drugačiju notu nego što je to slučaj kod muških novčanika. Dizajneri dobro znaju da žene vole lijepe stvari, tako da je novčanik simbol svake ženine torbice, nadopuna njoj ili sve u jednom. Kao takav on mora biti unikatan i privući pažnju, jer ujedno predstavlja i ženin karakter. Sam stil novčanika mora odgovarati ženinim potrebama, osobnosti i stilu. Danas je na tržistu dostupno mnoštvo stilova od modernih, grafičkih, ekscentričnih ili tradicionalnih, a onaj koji odgovara vašoj osobnosti, je onaj koji bi vam trebao privući pažnju.

Ženski novčanici - često postavljana pitanja

Kako održavati kožni novčanik?

Vaš novčanik bi trebali održavati želite li postići da duže traje i ima izgled tek kupljenoga. Sunčane zrake, voda, razne kemikalije, te mnoge druge stvari mogu narušiti njegov izgled. Ako je novčanik vlažan, samo ga glatko prebrišite krpom. Možete posegnuti i za sredstvima u trgovinama koje nude mnoštvo preparata. Najbolje uzmite malu količinu regeneratora za novčanike, te stavite na suhu krpu i prebrišite. Na taj način vaš novčanik može trajati dugo bez gubitka forme.

Koji brend kožnih novčanika izabrati ?

Ono što preferirate i čemu težite će vas lakše uputiti kojem brendu se prikloniti, ali znajte da cijena često negarantira kvalitetu. Ako vam je potreban mali novčanik, praktičan i elegantan predlažemo Ted Baker novčanike od prirodne glatke kože. Ako želite nešto sofisticirano, praktično i za više namjena, onda su tu za vas veliki ženski novčanici Wittchen, koji vaš novčanik pretvara u torbicu, sa lancom u boji zlata. Za najveći luksuz i jednostavnost predlažemo novčanike Pierre Cardin, kvalitetne i elegantne Furla, te bezvremenske Ralph Lauren.

Koji stil ženskog kožnog novčanika pokloniti ?

Nije lako pokloniti novčanik ako nepoznajete osobu kojoj ga kupujete. Ako je osoba vrlo ekonomična i nema potrebe druge stvari držati u novčaniku nego li kartica, predlažemo novčanike koje u svojim pretincima imaju mnoštvo praznih utora za kartice svih vrsta, a dovoljno su tanki i možete ih svugdje staviti, nezauzimaju prostor. Za potrebu luksuza i elegancije predlažemo da posegnete za clutch novčanicima/torbicama, u kojima ćete moći držati mali arsenal vašeg 'oružja', vjerujemo da ćete s ovim poklonom oduševiti svoju prijateljicu. Za sve one koji bi htjeli pokloniti super moderan novčanik birajte novčanik sa tehnologijom blokiranja RFID-a , koji štiti vaše kartice od krađe osobnih podataka.

Zašto odabrati ženski kožni novčanik ?

Koža sama po sebi nudi besprijekoran izgled, samim time kožni materijal ima jedinstvenu kvalitetu koja plijeni pozornost, osim izgleda tu je dugotrajnost, bezvremenost, te su laki za održavanje.