100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje
Sortiraj prema
Cijena
Veličina
Ponuda
Brand
Boja
Tip kopčanja
Kalup
Proizvodi: 220

Muška obuća za nogomet – siguran trening

Svi koji se bave sportom znaju da je kvalitetna obuća za sport stvar bez koje se ne može. Kako biste bili sigurni da će svi vaši treninzi dobro završiti, morate imati kvalitetnu mušku obuću za nogomet. Naravno, i amateri i profesionalci znaju da kopačke za igru u dvorani, na igralištu od betona, umjetne trave ili na pravom travnjaku nisu iste, što znači da ćete kopačke prvenstveno birati prema tome na kojoj vrsti terena ćete ih koristiti, a zatim prema tome koje su vam udobnije i koje vam se više sviđaju.

Muške kopačke – vezice, čepovi, umjetna trava i travnjak

Muška je obuća za nogomet dostupna u zbilja mnogo varijanti, na prvi se pogled najviše razlikuju po tome imaju li vezice ili ne. Hoćete li se odlučiti za kopače koje imaju vezice ili one bez njih, to ovisi isključivo o vama i vašim preferencijama. Odabir vrste čepova više ne ovisi o vama, već o tome na kakvom terenu igrate nogomet. Ako igrate u dvorani ili na igralištu od betona, tada su vam potrebne kopačke ravnog potplata bez čepova, dok se za umjetnu travu koriste plići i manji čepovi, kojih je više, a za pravi se travnjak koriste kopačke koje imaju veće čepove, ali ih je količinski manje.

Kopačke – jednostavnost i udobnost na terenu

Kada igrate nogomet, zadnja stvar na koju želite obraćati pažnju je neugodna obuća. Upravo su zato sve kopačke osmišljene i napravljene kako bi ih bilo jednostavno obuhvati i izuvati te da podižu kvalitetu igrača, a ne da ga ometaju. Kvalitetne kopačke trebaju izdržati nošenje tijekom cijele utakmice, kako bi se izbjegli nepotrebni prekidi zbog loše kvalitete obuće, puknutih vezica i slično. Potrebno je samo napomenuti da je bitno nakon treninga ili utakmice ostaviti kopačke na suhom i prozračnom mjestu kako bi se kvalitetno osušile jer ćete im na taj način produljiti vrijeme korištenja, a i nećete imati problema s neugodnim mirisima.

Muška obuća za nogomet – često postavljana pitanja

Kako uskladiti kopačke s outfitom?

Iako su muškarci uglavnom poznati po tome da im usklađenost obuće i odjeće nije prvi prioritet, nije rijetkost kada ih mnogo obraća posebnu pažnju na to. Kada znate koje će vam boje biti nogometni dres ili oprema u kojoj ćete igrati utakmice, tada je lako odabrati kopačke koje tome odgovaraju, i po stilu i po boji. Neki ljudi preferiraju da imaju sve od istog brenda, danas je i to lako izvedivo jer je izbor zbilja velik i raznolik.

Kopačke za muškarce – koje odabrati?

Znat ćete da ste odabrali idealne kopačke u onom trenutku kada na terenu niste ni svjesni da ih nosite. Osim razlike u modelima ovisno o tome za koji ćete ih teren koristiti, možete birati i materijal od kojeg su napravljene. Dostupne su kopačke napravljene od prave kože ili pak imitacije kože, ali i modeli s dijelovima od mrežastog, prozračnog materijala koji olakšava koži stopala disanje i smanjuje znojenje.

Muška obuća za nogomet – kako odabrati pravu veličinu?

Preporuka stručnjaka je da veličina kopačke treba biti četiri do osam milimetara veća od vaše uobičajene veličine obuće kako vas ne bi stezale pri igri, ali i kako bi omogućile dodatnu razinu ugodnosti. Prije konačne odluke o kopačkama, isprobajte nekoliko modela kako biste bili sigurni da ste odabrali onaj koji idealno odgovara vašem stopalu, ali i načinu igre.

Muška obuća za nogomet – koju boju odabrati?

Svaka nogometna momčad, i amaterska i profesionalna, ima svoje preferirane boje, i odlično je što je danas obuća za nogomet za muškarce dostupna u širokom rasponu boja, tako da možete uskladiti boju obuće s bojama svog kluba.