100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

Ostavite dobar dojam – nabavite si elegantni etui za posjetnice

U današnje vrijeme svi se oslanjamo na elektroničke uređaje kada trebamo spremiti nečiji broj telefona, ili kada želimo upisati nečiji e-mail, pa zašto bi onda dali ili primili vizitku, što to nije prošlo svršeno vrijeme? Ako mislite da su to prošla vremena, varate se! Posjetnice nisu izgubile na svojoj važnosti. Ako držite do sebe i svog posla, uvijek kraj sebe morate imati par posjetnica koje možete podijeliti svojim budućim poslovnim partnerima. Posjetnice su znak uglađenosti i imaju izrazit značaj u poslovnim okruženjima. Neugodno je slati podatke nekome koga ste tek upoznali, ne samo da se morate sjetiti da to učinite, nego to morate učiniti ručno, pa je puno jednostavnije i prirodnije uručiti posjetnicu. Ako se često krećete u poslovnim krugovima ili jednostavno imate dosta posjetnica, predlažemo vam da kupite etui za posjetnice. Etui savršeno organizira vaše posjetnice, a zauzima jako malo mjesta.

Kožni etui za posjetnice savršen je poklon

Nemaju svi kompatibilne telefone, pa je slanje kontakata otežanije. Koristeći držač za posjetnice možete tradicionalnim načinom razmijeniti vaše osobne podatke. Ako sudjelujete na nekom važnom događanju, sigurno nakon svakog razgovora nećete tražiti broj od osobe s kojom ste razgovarali ili tražiti osobu da zapiše vaše podatke. Vjerojatnije je i puno pristojnije da uručite svoje posjetnice držeći ih u njihovoj futroli. Da bi dobili na eleganciji potražite kožni etui za posjetnice, koji će odati vaš poslovan i profinjen ukus, koji ide uz vaš karakter. Ako je vaša posjetnica dobro dizajnirana, a uz sebe imate elegantni etui za posjetnice, zasigurno će vas tretirati kako nekog kome se može vjerovati, osobu koja je ozbiljna, drži do sebe i svojih poslovnih partnera. U nekim zemljama posjetnice odražavaju profesionalnost osobe i veoma su bitne za uspostavljanje poslovnih odnosa, pa tako držač za muške posjetnice s kopčom bit će pravi profesionalni as, s kojim ćete za prvu ruku, moći otvoriti vrata budućeg poslovnog odnosa. Ako se ne možete odlučiti što kupiti nekome za poklon, etui je veoma praktičan i pametan poklon, koji će sigurno biti od koristi.

Etui za posjetnice – muška i ženska u ponudi na Ecipele

Umjesto da svoje posjetnice držite kraj kreditnih kartica, dajte im za to predviđeni prostor. Mali muški etui za poslovne posjetnice, izraz je vaše poslovne odlučnosti i sigurnosti koju rijetko možete dati ako nekome samo proslijedite svoje podatke putem mobilnog telefona. Jedna od stavki zašto je dobro imati poseban etui za posjetnice je u tome, ako želite nekom dati svoju posjetnicu koja se nalazi u novčaniku, u toj prilici osoba će moći vidjeti vaš novac i osobne podatke, poput slike djeteta koje držite u novčaniku ili štošta drugo, što ne bi željeli držati transparentno. Ženski etui za poslovne posjetnice razlikuje se jedino po raznolikošću boja i tekstura koje možete pronaći na tržištu. Neki od ženskih etuija imaju i zaseban pretinac s patent zatvaračem za eventualnu šminku ili nužne higijenske stvari. Veliki izbor ponude možete pronaći na online stranicama Ecipele.hr, gdje ćete zasigurno pronaći onaj pravi za sebe ili za poklon.

Etui za posjetnice: Često postavljana pitanja

Etui za posjetnice – zašto je potreban?

Nitko ne želi dobiti posjetnicu koja je zgužvana ili iskrivljena. Stoga ako ponudite posjetnicu ona mora izgledati dobro, a da se ne bi oštetila trebali bi koristiti etuije za posjetnice.

Držač za posjetnicu – gdje kupiti?

Držače za posjetnicu možete pronaći u bolje opskrbljenim trgovinama, kao i u trgovinama kožnom galanterijom. Na internetskim stranicama Ecipele.hr pronađite veoma raznolik izbor držača za posjetnice, a kako se sve nalazi na jednom mjestu, lakše ćete donijeti odluku o kupnju iste.