Obuća za vodu - ugodno rješenje za ljeto

Ako ste se nekada poskliznuli na stijeni ili ste se „ispekli“ na pijesku, pravo je vrijeme da razmislite o obući za vodu. Zatvorena obuća za vodu može vam pružiti svu potrebnu zaštitu od ovakvih ozljeda. Dizajnirana je upravo za ovakve vodene aktivnosti tako da ih bez ikakvih problema možete nositi i u moru i u bazenu pa čak i hodajući po blatnjavim terenima. Zbog brzosušećih materijala i osigurane cirkulacije zraka, smanjen je rizik od razvoja gljivica i bakterija. Sukladno svim navedenim karakteristikama cipele za vodu idealne su za niz aktivnosti poput plivanja, ronjenja, vožnje kajaka, laganog planinarenja, pecanja i tako dalje.

Ženska obuća za vodu - savršena ideja za putovanje

Nemojte misliti, drage dame, da je obuća za vodu namijenjena isključivo za morske radosti. Naime, modeli su toliko udobni i lagani da ih možete nositi i tijekom vašeg putovanja. Jednostavno se obuvaju i još jednostavnije izuvaju. K tome su izrađeni od mekanih materijala koji neće uzrokovati iritacije. Osim toga, dolaze u raznim dizajnima, tako da ćete njima zasigurno upotpuniti vaš stajling. Možete birati između otvorene obuće poput sportskih natikača ili japanki te otvorenih modela. Predstavljamo vam Vibram FiveFingers, model obuće za vodu s prstima. Potpuno je zatvoren, no za razliku od klasičnih cipela, u ovima su nožni prsti potpuno odvojeni čime se osigurava sloboda kretanja.

Ženske cipele za vodu - osnovni dio opreme

Bilo da ste upisali sate aqua aerobica ili ronjenja, adekvatna obuća za vodu osnovni je dio opreme. Potplati ovakvih modela izrađeni su od gumenih protukliznih materijala kako biste bili sigurni gdjegod se našli. Gornjište je izrađeno od laganog, mrežastog i izdržljivog materijala tako da se bez ikakvih problema možete kretati stjenovitim stazama. Budući da se većina nezgoda događa na mokrim i skliskim površinama, morate biti jako oprezni. Zato vam, drage dame, savjetujemo da uložite u kupnju kvalitetnog para ženske obuće za vodu i riješite se svih muka. Ako niste pobornik nošenja obuće pod vodom, onda zasigurno niste isprobali model koji vam u potpunosti odgovara. Kako bi vam u svakom trenutku bilo udobno, mora vam odgovarati i u dužini i u širini. Potražite veliku kolekciju vrhunskih modela ženske obuće za vodu na Ecipele.hr i odaberite onaj koji će najbolje odgovoriti na vaše potrebe. Birajte između plavih, ružičastih, narančastih ili crnih modela te nekoliko različitih dizajna koje ćete lako uskladiti s vašim kupaćim kostimom i ljetnom garderobom.

Ženska obuća za vodu – najčešće postavljena pitanja

Koji model obuće za vodu je najbolji?

Teško je odrediti koje su cipele za vodu najbolje: one zatvorene idealne su za ronjenje, plivanje i šetnju po stjenovitim stazama, dok su otvoreni modeli prikladniji za šetnju po šljunku ili asfaltu. I jedne i druge jednostavno ćete uskladiti s ostatkom stajlinga.

Gdje kupiti obuću za vodu?

Obuću za vodu potražite u sportskim trgovinama, premda je puno veća i raznovrsnija ponuda u online trgovini Ecipele.hr. Bilo da trebate cipele za vodu za vas, za vaše dijete ili supruga, zasigurno ćete se oduševiti cjelokupnim asortimanom koji je obogaćen i ostalim ljetnim dodatcima. Od neophodnih ljetnih dodataka svakako izdvajamo naočale i šilterice.

Za koga su namijenjene cipele za vodu?

Cipele za vodu namijenjene su za sve generacije: od djece pa preko tinejdžera pa sve do onih nešto starijih i, naravno, osoba treće životne dobi. Obuća za vodu za djecu dolazi u raznim bojama i dizajnima, dok oni stariji najčešće mogu birati između klasičnih cipela za vodu tamnih boja.