100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje
Sortiraj prema
Cijena
Ponuda
Brand
Boja
Vrsta proizvoda
Veličina
Tip kopčanja

Ženske košarkaške tenisice – premium proizvođači na jednom mjestu

Najpoznatiji svjetski proizvođači sportske opreme nude širok raspon modela ženskih košarkaških tenisica, kao što su na primjer Nike, adidas, Under Armor, ali i mnogi drugi. Na jednom mjestu možete naći sve njihove najpopularnije modele, dostupne u raznim varijantama, ali svima je zajednička vrhunska kvaliteta i fantastičan dizajn. Košarkaške tenisice dostupne su u inačicama na vezanje i u onima s patentnim zatvaračem, zahvaljujući čemu imaju pomalo futuristički izgled. Kada je riječ o materijalima izrade, možete birati među onima napravljenima od prirodne ili umjetne kože ili pak od tekstilne tkanine koja osigurava prozračnost stopalima. Ono što je sigurno, koji god model ženskih košarkaških tenisica odabrali, možete biti sigurni da nikako nećete proći nezamijećeno, bez obzira na to nosite li ih na košarku ili tijekom nekih drugih aktivnosti.

Košarkaške tenisice – šareni modeli samo za žene

Tenisice za košarku imaju mnogo različitih karakteristika, ali ono što je sigurno da nisu, to je da nisu dosadne i uobičajene, pogotovo ako odaberete šarene košarkaške tenisice. Upravo uz njihovu pomoć možete dodati vibrantnost svojoj modnoj kombinaciji, bez obzira na to nosite li ih na košarkaški trening, utakmicu u kvartu s prijateljicama ili jednostavno u popodnevnu šetnju. Dizajn košarkaških tenisica vrlo je upečatljiv i zbilja se jednostavno uklapa u različite modne stilove, od onih sportskih i sasvim ležernih, do onih elegantnijih i posebnih koji ističu vašu individualnost.

Ženske košarkaške tenisice – zbog čega trebate imati ovakve tenisice u svojoj garderobi?

Tenisice za košarku davno su prestale pripadati isključivo košarkaškim terenima te su postale dijelom modnog izričaja, kako u ležernim situacijama, tako i u onim elegantnijim. Košarkaške su tenisice vrlo udobne, pružajući iznimnu razinu podrške ne samo gležnju, već i stopalu u cijelosti, s obzirom na to da su osmišljene do posljednjeg detalja. Naime, dobro je poznato da je košarka sport u kojem se iznimno puno skače, i upravo su zbog toga košarkaške tenisice dizajnirane da pružaju podršku cijelom stopalu nakon doskoka, ublažavajući sile koje pri tome nastaju i smanjujući opterećenje. Zahvaljujući tome, mnogo ih ljudi nosi i izvan košarkaških terena, znajući da su vrlo udobne i da pružaju stopalima siguran korak.

Ženske košarkaške tenisice – Često postavljana pitanja

Gdje kupiti košarkaške tenisice?

Košarkaške tenisice za žene dostupne su u trgovinama sportske opreme, ali i u trgovinama obućom, kako onim fizičkima, tako i onima na internetu. Prednost internetske trgovine je u tome što radi uvijek, svaki dan, i točno možete vidjeti je li željeni model u potrebnoj veličini dostupan, i ako nije, kada će ponovno biti.

Koje košarkaške tenisice odabrati?

Odabir košarkaških tenisica ovisi o tome u kojim ih prilikama planirate nositi. Ako tražite ženske tenisice za košarku koje ćete prvenstveno koristiti za igranje košarke, i pogotovo u situaciji ako imate utrenirana stopala, tada možete birati među visokim i niskim modelima. Rekreativnim igračicama košarke, čija su stopala manje utrenirana, preporučaju se visoke tenisice za košarku jer one pružaju bolju podršku gležnjevima. U slučaju da tražite košarkaške tenisice koje ćete nositi u šetnje i tijekom svakodnevnih aktivnosti, tada vam prvi kriterij odabira može biti njihova boja jer se njihov odličan dizajn prekrasno uklapa u različite modne kombinacije.