Obuća za vodu - savršena zaštita za ljeto

Za razliku od otvorenih ljetnih sandala, cipele za vodu su u potpunosti zatvorene, iako postoje i tzv. natikače za vodu. Ovi prvi modeli jako sliče običnim cipelama, premda su razlike i više nego očite. Obuća za vodu se izrađuje od laganih i prozračnih materijala te se brzo suše čime se sprječava klizanje stopala, ali i razvoj neugodnih mirisa. Zaboravite na „mukotrpno“ bosonogo hodanje po šljunčanoj plaži i na vrijeme se opskrbite kvalitetnim parom obuće za vodu. Dolaze u raznim dizajnima i bojama, tako da ćete zasigurno odabrati onaj model koji će vam u potpunosti odgovarati. Predstavljamo vam Adidas mušku obuću za vodu izrađenu od saffiano materijala. Ravnog je potplata i jednostavnog dizajna. Obogaćena je Climacool, Drainage System i Stealth Rubber tehnologijama zbog čega je idealna ne samo za morske radosti nego i za duga pješačenja do plaže, ali i lagano planinarenje. Cipele su vrlo udobne i za hodanje po vrućem pijesku zahvaljujući nešto debljem potplatu. Osim toga, važno je spomenuti da je taj potplat protuklizni, tako da je i hodanje po asfaltu lako izvedivi zadatak.

Muška obuća za vodu – vrhunska udobnost nošenja

Bez obzira na to što neki modeli imaju čvršći potplat, udobnost je i dalje zajamčena zahvaljujući ugrađenim „jastučićima“, laganim materijalima te činjenici da neće iritirati kožu ni tijekom višesatnog nošenja. Gornjište namjenske obuće za vodu izrađeno je od vodootpornog i brzosušećeg materijala. Većina modela ima rupice sa strane za istjecanje vode. Samim time, osigurana je cirkulacija zraka te je u potpunosti eliminiran rizik od razvoja gljivica i bakterija. Za moderne muškarce preporučujemo Salomon modele obuće za vodu. Dolaze u crvenoj, plavoj i crnoj boji. Zahvaljujući 6 mm Drop, Contagrip te Quicklace tehnologijama ove vam cipele nude vrhunsku zaštitu na vašem morskom putovanju. Kao takve idealne su i za ribolov, budući da nerijetko morate gaziti po neravnom terenu kako biste došli do savršenog mjesta za pecanje.

Muške cipele za vodu – velika ponuda dostupna na Ecipele.hr

Zaštitite svoja stopala dok gazite po šljunku, muljevitim vodama ili tijekom penjanja po stijenama. Ako ste ikad ozlijedili stopalo ili nožne prste tijekom uživanja u omiljenim morskim aktivnostima, zašto ne razmislite o tome da ovaj puta kupite obuću za vodu? Cipele za vodu su iznimno lagane i fleksibilne te su izrađene od mrežastih materijala koji osiguravaju cirkulaciju zraka. Zatvorene su, tako da u svakom trenutku štite vaše prste. A svi dobro znamo koliko udarac u prst može biti bolan. Osim zaštite, adekvatna obuća za vodu podupire vaše stopalo, ali i potiče ispravno držanje. Što još čekate? Potražite omiljene modele muške obuće za vodu na Ecipele.hr.

Muška obuća za vodu – najčešće postavljena pitanja

Kakvu obuću za vodu odabrati?

Odaberite zatvorenu obuću za vodu koja će vaša stopala uvijek držati na mjestu. Vodite računa o tome da se odlučite za model koji ima protuklizni potplat, kako bi i penjanje po stijenama bilo posve sigurno. Prije kupovine isprobajte obuću kako biste bili sigurni da vam u potpunosti odgovara.

Štiti li obuća za vodu od posjekotina?

Naravno, obuća za vodu štiti vas ne samo od nezgodnih udaraca nego i od posjekotina, osobito ako se kupate na stjenovitim plažama. U njima bez problema možete hodati po šljunčanim površinama, ali i stijenama.

Zašto se isplati kupiti obuću za vodu?

Obuća za vodu pruža vam potpunu zaštitu u moru, ali i na kopnu. Namijenjene su kako za uživanje u vodenim radostima, tako i za hodanje po asfaltu ili stijenama. Ista štiti vaša stopala od udaraca te je svako hodanje u takvim cipelama iznimno udobno.