100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 349 kn (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

1855 proizvoda

Muške lifestyle cipele – minimalistički dizajn

Vodite aktivni stil života? Najviše cijenite udobnost i kvalitetu? Je li sportski stil onaj koji vas privlači? Ne sumnjamo da lifestyle cipele nisu kao stvorene za vas i vaše potrebe. Danas ne možemo zamisliti život bez para udobne obuće i svaki moderni muškarac u svojoj kolekciji sigurno ima barem nekoliko modela lifestyle tenisica. Idealne su čak i za one koji zapravo nemaju nikakve veze sa sportom. Iako su lifestyle tenisice zadržale svoj karakteristični stil inspiriran sportskim dizajnom, ravnopravni su element svakodnevnog stajlinga.

Muška niska lifestyle obuća sa stilom – tenisice, sportska obuća i obuća za tenis

Što čini lifestyle obuću tako udobnom? Svaki pojedini brend koristi „svoje“ proizvodne tehnologije i patente, međutim postoje elementi zajednički gotovo svim modelima. Prije svega riječ je o laganom gornjištu obuće. Prije nekoliko godina sportašima je bila potrebna obuća koja bi im omogućila postizanje boljih rezultata. Iz tog su razloga tenisice morale biti lagane, udobne i fleksibilne te nisu smjele ograničavati pokrete. Kasnije su se počeli koristiti prozračni materijali te moderna sintetika koja savršeno odgovara svakom obliku stopala.

Muška visoka lifestyle obuća – omiljene među glazbenicima i košarkašima

Zahvaljujući širokoj paleti muške lifestyle obuće koju detaljno možete pretražiti na Ecipele.hr, vjerujemo da ćete vrlo lagano odabrati pravi model za vas. Potražite Nike, Adidas, New Balance, Converse i tenisice mnogih drugih svjetskih brendova i istaknite se među gomilom. Osobito su popularne visoke lifestyle tenisice koje su omiljene među košarkašima i glazbenicima. No, visoke „Conversice“ nalaze se u ormarima mnogih pripadnika jačeg spola koji preferiraju urbani, ali i casual stil odijevanja.

Muška lifestyle obuća – najčešće postavljena pitanja

Koje muške lifestyle cipele odabrati?

Ako tražite obuću za svaki dan, razmislite o klasičnim tenisicama s vezicama, iako ćete određenu dozu elegancije ostvariti i s onim modelima s praktičnim patentnim zatvaračem. Birajte između minimalističkog dizajna, a ako se želite istaknuti, odaberite bogato ukrašene moderne tenisice.

Kako njegovati mušku lifestyle obuću?

Svaka obuća zahtijeva pravilnu njegu i održavanje, no to konkretno ovisi o materijalu izrade. Ipak, sve na svim se tenisicama i cipelama najprije trebaju očistiti eventualni ostatci blata i prljavštine. U tu svrhu koristite četkicu s mekanim vlaknima. A zatim, čistom mokrom krpom prebrišite obuću.

Slažu li se muške lifestyle cipele s odijelom?

Muške lifestyle cipele slažu se s gotovo svakom odjevnom kombinacijom; naravno, ovisno o konkretnom dizajnu. Obuća izrađena od kože i kombinacije sintetičkog materijala odlično pristaje formalnom i svečanom „looku“, tako da ćete je moći nositi i na odijelo. Obratite pažnju na kombiniranje boja.