100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 349 kn (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

171 proizvoda

Merrell cipele – prvi izbor za napredne planinare

Pravim planinarima odlazak u planinu predstavlja neopisiv užitak, no isto tako jako dobro znaju da je to gotovo nemoguće, ali i vrlo opasno, bez kvalitetne i odgovarajuće obuće. Merrell čizme i Merrell cipele upravo su to – prvi izbor obuće za odlazak u planinu jer pružaju idealnu potporu stopalima bez obzira na različite vrste terena, a istovremeno i savršenu udobnost. Proizvedena od najkvalitetnijih materijala, Merrell obuća prvi je izbor mnogih ljubitelja odlaska u planine, ali i u prirodu općenito, a uz odgovarajuće održavanje moći ćete ju nositi mnogo sezona. Nakon svakog nošenja očistite ih i pošpricajte sprejem za impregnaciju kako biste spriječili prodiranje vode u unutrašnjost obuće.

Muške cipele za trekking – savršeno rješenje za duge sate planinarenja po planinama

Merrell cipele za trekking imaju posebno dizajniran potplat koji omogućava savršeno prianjanje svi vrstama terena, što je idealno za odlazak u planine. Nadalje, cipele za trekking i planinarenje dostupne su u dvije visine: iznad razine gležnja te ispod visine gležnja, zahvaljujući čemu možete jednostavno odabrati one koje idealno odgovaraju vašim potrebama, ali i vremenskim prilikama u kojima ih planirate nositi: za hladnija razdoblja preporučuju se viši modeli jer bolje održavaju toplinu u stopalima, dok su za toplija razdoblja bolji izbor niži modeli jer omogućavaju bolje prozračivanje stopala te manje znojenja. Mnogi modeli Merrell obuće, posebice oni za trekking i planinarenje imaju promjenjive uloške. Naime, nakon dugog hodanja u obući potrebno je izvaditi uloške kako bi se kvalitetno osušili i mogli koristiti dulje vremena, a upravo to promjenjivi ulošci i omogućavaju – jednostavno vađenje i prozračivanje. Uz kvalitetnu njegu obuće, moći ćete ih nositi i koristiti dugo vremena.

Merrell ženske sandale – univerzalni modeli za odmor i za svaki dan

Ako vam je udobnost na prvom mjestu, a pritom ne želite žrtvovati odličan izgled, tada su Merrell ženske sandale idealan izbor. Dostupne u širokom spektru različitih modela među kojima ćete vrlo jednostavno pronaći onaj koji najbolje odgovara i vašem modnom stilu, ali i obliku stopala, ženske Merrrell sandale predstavljaju idealnu kombinaciju udobnosti i odličnog izgleda. Zahvaljujući tome, možete ih nositi svakodnevno u raznim životnim prilikama, ali i tijekom dugih šetnji kada ste na godišnjem odmoru – toliko su udobne da jednostavno nećete htjeti nositi ništa drugo.

Merrel obuća – često postavljana pitanja

Koje su najbolje Merrell cipele za trekking?

Najbolje muške Merrell cipele za trekking su one koje idealno odgovaraju vašim potrebama. Ako preferirate trekking tijekom hladnog vremena, tada su bolji viši modeli, dok su za toplo doba godine udobniji niži modeli. Naravno, ako se bavite trekkingom cijele godine najbolje je imati i visoki i niski model kako biste mogli nositi onaj koji najbolje odgovara vremenskim prilikama.

Gdje kupiti Merrell cipele?

Merrell cipele i Merrell sandale možete kupiti u svim kvalitetnijim trgovinama obućom – i onima fizičkima, ali i onima online. Prednost online trgovine jest što zapravo nema radnog vremena te možete pregledavati ponudu onda kada vama to najbolje odgovara, a i u pravilu je dostupan velik broj različitih modela među kojima možete jednostavno pronaći upravo onaj koji će idealno odgovarati vašim potrebama.