Proizvodi: 195

Tražiš li veličinu?

Prikazat ćemo proizvode dostupne u odabranoj veličini.

one_size
Prikaži identifikator verzije

Torbice Tommy Hilfiger – klasa, šik i elegancija za zahtjevne žene

Ukoliko za sebe želite samo najbolje i ne želite sklapati kompromise kad su u pitanju kvaliteta i odličan izgled, torbice Tommy Hilfiger su pravi izbor za vas. Kao i ostali modni komadi ove poznate svjetske modne marke, torbice Tommy Hilfiger odlikuju se prepoznatljivim profinjenim izgledom i vrhunskom kvalitetom izrade. Nadaleko poznate kombinacije boja i suvremeni dizajn naglašavaju sofisticiranost vaših modnih kombinacija  i šalju jasnu stilsku poruku elegancije koja nikad ne izlazi iz trenda. Svaka torbica Tommy Hilfiger priča svoju priču i sama je po sebi odlična modna poruka, ali će se također besprijekorno slagati s najrazličitijim modnim kombinacijama za formalne, ali i ležerne prigode. Baš kao što će dodatno istaknuti sve prednosti vaše elegantne večernje haljine ili poslovnog kostima, tako će i udahnuti nenametljiv, ali prisutan i primjetan dašak elegancije ležernim kombinacijama s trapericama, ljetnim haljinama, pa čak i trenirkama. Prisutnost upečatljivih stilski dovršenih kopči, zatvarača, naramenica i ostalih sjajno izrađenih detalja olakšava kombiniranje torbica Tommy Hilfiger s različitim vrstama nakita, od naušnica i ogrlica do narukvica i prstenja.

Tommy Hilfiger – torbe svjetske klase i ostali vrhunski modni dodaci

Torbe Tommy Hilfiger su s razlogom na glasu kao torbe svjetske klase, a s time se slažu brojne dame diljem svijeta što pokazuje modnu pronicljivost te poznate modne marke. Uz torbe Tommy Hilfiger ćete biti zapaženi u svakoj svjetskoj metropoli i svi će znati o kojem se modnom komadu radi. Baš kao i torbe, i ostali ženski modni dodaci Tommy Hilfiger bezvremenski su elegantni modni komadi koje bi svaka dama sa stilom morala imati u svojoj kolekciji. Bilo da se radi o novčaniku, remenu, kutiji za slušalice, etuiju za telefon ili kozmetičkoj torbici, jasna stilska poruka koju odašilju modni dodaci Tommy Hilfiger univerzalna je i razumljiva na svakom svjetskom jeziku. Govori o modnoj odvažnosti, trajnoj eleganciji i besprijekornom stilu te sve promatrače poziva da otkriju profinjenost i eleganciju u svom životu.

Torbe i torbice Tommy Hilfiger – u gradu, u pokretu i za posebne prilike

Torbe Tommy Hilfiger i torbice Tommy Hilfiger pratit će vas gdje dok se zaputili. Bit će vam odlična pratnja tijekom svakodnevnih aktivnosti, poslovnih prilika, ali i posebnih događaja i slavlja. Bez obzira na priliku, pobrinut će se da vaš stil bude profinjen, elegantan i usklađen s modnim trendovima. Uz njih će vam stvaranje novih modnih kombinacija postati poseban užitak jer će svojom profinjenošću i vrhunskom izradom obogatiti vaš izgled te vam tako pomoći da izrazite svoju modnu jedinstvenost.

Torbice Tommy Hilfiger – najčešće postavljana pitanja

Tommy Hilfiger – kako prepoznati original?

Pregledajte Tommy Hilfiger logotip. Službeni Tommy Hilfiger logotip sastoji se od dvije tamnoplave pruge koje se nalaze na vrhu i dnu, a u sredini se nalaze dva bloka u boji, bijeli blok s lijeve strane i crveni blok s desne strane. Lažni modni komad može imati varijaciju ovog originalnog logotipa, ali neće biti isti.

Tommy Hilfiger – kakvo je to poduzeće?

Tommy Hilfiger postoji od 1985. godine i postao je svjetski poznat kao pionir klasičnog američkog stila. Dizajner i njegov brend, inspirirani kultnom pop kulturom i američkim naslijeđem, uvijek su vođeni optimističnom vizijom da izazovu konvencionalno i slave pojedinačno. Tommy Hilfiger je danas jedan od najpriznatijih brendova modernog stila života u svijetu koji svoj mladenački duh dijeli s potrošačima diljem svijeta.