Proizvodi: 205

Tražiš li veličinu?

Prikazat ćemo proizvode dostupne u odabranoj veličini.

one_size
Prikaži identifikator verzije

Što razlikuje Furla torbe od drugih brendova?

Razlika između Furla torbi i drugih brendova leži u kvaliteti i kreativnosti talijanskog dizajna i pristupačnosti visokog stila. Kada birate između Furla ručne torbe, Furla torbe ili Furla ruksaka, birate između pouzdanog dizajna i stila koji će se uklapati u vaše odjevne kombinacije. Odvažne ručne torbe u intenzivnim bojama postat će novi najdraži modni dodatak za situacije gdje želite plijeniti pozornost. Mogućnosti različitih veličina Furla ručnih torbi i ruksaka omogućuju odabir željene zapremnine, u skladu s vašim potrebama i stilom života.Za potpuni Furla look, u ponudi možete naći cipele i druge modne dodatke poput šalova, satova, naočala, nakita i parfema.

Široki izbor originalnih Furla ruksaka i torbi na ecipele.hr

Ecipele.hr nudi vam širok izbor originalnih Furla ruksaka i torbi. Uz veliku ponudu ručnih kožnih torbi, Furla brend osmislili su dizajnerske veganske Furla torbe, napravljene od umjetnih materijala, poput gume i PVC-a. Modeli Furla ruksaka i i torbi rađeni su za svačiji ukus i prema najmodernijim modnim trendovima, tako se paleta boja proteže od univerzalnih boja poput crne i bijele, jednobojnih torbi upečatljivog dizajna, sve do kombinacije boja koje će istaknuti vašu kreativnu stranu. Svoj zamišljeni look možete lako postići odabirom boje i raznih oblika metalnih kopči, koje upotpunjuju elegantan dizajn i omogućuju adekvatno zatvaranje Furla ručne torbe ili ruksaka.Furla ruksaci i torbe odišu prepoznatljivim talijanskim dizajnom, a njihova kvaliteta garantira dugogodišnje stiliziranje vlastitog izgleda. Zavirite u ecipele.hr internetsku trgovinu i pogledajte ponudu Furla ručnih torbi i ruksaka na rasprodaji!

Kako su Furla torbe stigle na hrvatsko tržište?

Koja je povijest brenda?

Hrvatsko tržište blisko je povezano s talijanskim, tako su Furla torbe na hrvatsko tržište pristigle početkom 2000-ih godina i od tada su prepoznate kao jedan od omiljenih brendova. Luksuzni brend svoju je povijest započeo u industriji kože i kožnih prerađevina davne 1927., a sa sobom oduvijek donosi stil i profinjenost. Furla brend je od samih početaka odan izradi modernih i luksuznih torbi i modnih dodataka, s ciljem da luksuznu modu učine dostupnom široj javnosti. Čak i u samim počecima, Furla brend se bavio proizvodnjom ženskih modnih dodataka, a tu predaju i dalje uspješno njeguju. Prvi Furla dućan, otvoren u Bologni 1955., radi dan danas i živi tradiciju koja traje skoro pa cijelo stoljeće. Svoju globalnu priču brend je započeo 90-ih godina, kada se Furla brend proširio na američko, japansko, europsko i kinesko tržište.

Furla ručne torbe – Često postavljena pitanja

Furla – tko smo mi?

Furla torbe i ruksaci rađeni su od visokokvalitetne talijanske kože. Iako je proizvodnja kineska, korištena je isključivo talijanska koža, kako bi se osigurao kvalitetan i dugotrajan proizvod, rađen po talijanskom dizajnu. Zbog svoje tradicije izrade tekstila od kože, Furla brend poznat je po svojoj širokoj ponudi, po jarkim bojama te intrigantni dizajnima i modelima modernih teksutra i oblika. Pouzdan kroj koji čuva vaše stvari i dopušta vam bezbrižnost.

Kako prepoznati original Furla torbu?

Originalni Furla proizvodi u svojoj unutrašnjosti imaju posebne oznake: “Furla” i “Genuine Leather”, dok je sama unutrašnjost prekrivena mekim antilopom. Posebice obratite pozornost na kvalitetu šavova i na dojam vanjske kože na dodir. Furla ručne torbe i ruksaci ukrašeni su elegantnim metalom i čvrstim, ali udobnim ručkama.