100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 46 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

269 proizvoda

Wrangler cipele – minimalistički dizajn i udobnost pri nošenju

Wrangler brend je sjajan primjer proizvoda za širok spektar primjene. Wrangler je idealan za svaku situaciju, te će zaslužiti mjesto u Vašem ormaru svojoj robustnošću i stiliziranom elegancijom. Spontanost dizajna i sirovitost prirodne kvalitete Wrangler materijala garantiraju izvrsno slaganje Wrangler obuće sa svim vremenski prilikama, bilo da se radi o Wrangler muškim zimskim čizmama ili Wrangler sandalama za plažu. Oslobodite svoju “životinjsku” stranu noseći Wrangler obuću; lutanje šumama, život u prirodi ili pronalaženje svojeg mjesta pod suncem u “betonskoj džungli” biti će lakše ukoliko se odlučite nositi Wrangler čizme ili Wrangler tenisice. Uhvatiti se ukoštac s izazovima modernog života biti će lakše i udobnije u Wrangler obući, u kojoj će se Vaše stopalo osjećati opušteno i zaštićeno.

Wrangler obuća – izvrsna kvaliteta za casual zabavu

Kada se Wrangler (američka marka s 125 godina tradicije) odlučila ubaciti na europsko tržište i pritom se fokusirati prodaju Wrangler obuće mladima (od 20 do 40 godina, koji obitavaju u urbanoj ili suburbanoj sredini, vode užurbani način života i svakodnevno su izloženi stresnim situacijam iz kojih imaju veliku želju pobjeći, pritom se okrečući potrebama obitavanja izvan grada, u prirodi, dok su istodobno otvoreni prema novim iskustvima i skloni eksperimentiranju), suočila se s problemom vezanim uz svoj imidž. Kako Europskoj mladeži uspješno plasirati Wrangler obuću i Wrangler čizme povezanu sa starom, srednjom i bijelom Amerikom, američkim seljacima, kaubojima, te snažnim asocijacijama na Johna Wayna i Marlboro Man-a?

Tople Wrangler zimske cipele za muškarce jamče izvrstan izgled i zaštitu od hladnoće

Wrangler obuća nije daleko odlutala od primarnih konotacija svojeg branda, fokusirajući se na pozitivne aspekte vrijednosti divljine, čvrstoće, robustnosti, okoliša i prirode, pritom pazeći da uz vrhunske performanse nudi i izvrstan izgled. Wrangler obuća naglašava pozitivne aspekte animalnost, koji se jasno opažaju u svim primjercima Wrangler obuće tj. u Wrangler ženskim cipelama dok šećete po plaži ili Wrangler muškim zimskim čizmama koje kroče po strmim dijelovima planina. Wrangler obuća obećaje stupanje u kontakt sa svojom životinjskom stranom, bilo da se krećete po snijegu i hladnoći u Wragler muškim zimskim čizmama ili po pijesku i suncu u Wrangler sandalama.

Wrangler cipele - često postavljena pitanja

Mogu li nositi svoje Wrangler cipele tokom cijele godine?

Wrangler obuća savršen je primjer cipela koje se mogu nositi u svim uvjetima i tokom cijele godine. Dopustite Wrangler obući da se iskaže u zahtjevnim situacijama, a ona će Vas iznenaditi svojim performansama i visokom razinom udobnosti, neovisno o tome što situacija zahtijeva. Wrangler nudi širok izbor različitih modela, prikladnih za cijelogodišnje nošenje.

Kako se peru Wrangler cipele?

Ovisno o modelu i vrsti materijala, postoji nekoliko načina na koji možete oprati svoje Wrangler cipele. Većina Wrangler tenisica i Wrangler sandala periva je u perilicama za rublje, ali pri niskim temperaturama i posebnim programima za pranje obuće. S druge strane, Wrangler čizme i Wrangler ženske ciple najbolje je oprati ručno, s prikladnim deterdžentima za obuću i toplom vodom, pritom koristeći mekane krpe ili spužve i nježne pokrete, kako ne biste oštetili kožu. Ukoliko se pravilno brinete i održavate svoju Wrangler obuću, budite sigurni da ste se odlučili za brend kojeg ćete moći nositi do kraja života.