100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 46 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

239 proizvoda

Remonte ženske cipele i gležnjače – pronađite idealan par za Vas putem ecipele.hr

Dugogodišnje iskustvo Remonte branda jamči prokušanost i otpornost svih modela Remonte cipela, te prilagodljivost ove tvrtke na zahtjeve za cipelama velikih brojeva.

Činjenica da tvrtka Remonte posvećuje punu pozornost klijentima koji moraju nositi veće brojeve cipela od uobičajenih, djeluje veoma unosno za svaki Remonte dućan za cipele. 

Remonte cipele izrađene su pomoću vrhunskog zanatskog umijeća, koje prati najnovije modne trendove, a rezultat je cipela izvanrednog izgleda i zavidnih performansi.

Remonte obuća istovremeno pruža fantastičnu potporu gležnjevima i meku udobnost za cijelo stopalo; jednom kada obućete Remonte cipele ili čizme, skoro ćete i zaboraviti da ih nosite.

Uvjerite se u širok izbor obuće svih oblika i veličina, čak i raznovrsnih stilova, koje nudi Remonte dućan za cipele putem portala ecipele.hr.

Sjajno ili mat – Remonte ženske tenisice

Tvrtka Remonte posebnu pozornost posvjećuje i ženskoj obući, pa su zbog toga Remonte ženske cipele, Remonte sandale i gležnjače Remonte jedne od najprodavanijih proizvoda na portalu ecipele.hr.

Karakterizirane laganom konstrukcijom i prozračnim i udobnim materijalima različitih boja i stupnjeva sjaja, ženske cipele Remonte također se odlikuju mogućnošću prilagodbe svakodnevnim životnim situacijama.

Ženske cipele Remonte karakterizirane su i određenim antistresnim svojstvima. Zbog specifičnog oblika i dizajna cipele, Vaše stopalo će se prestati naprezati kako bi zauzelo unaprijed zadani položaj, te će se početi potpuno opuštati unutar obuće.

Rezultat ovako organski i ergonomski oblikovanih cipela biti će vidiljiv već nakon prvog nošenja; osjećati ćete se odmornije i spremnije nositi se sa svakodnevnim izazovima.

Remonte ženska obuća – za casual ili svečani stil

Tvrtka Remonte nudi iznimno širok izbor različitih modela obuće. Bilo da se radi o Remonte ženskim cipelama ili najnovijoj liniji Remonte Soft cipela, sigurno ćete biti zadovoljni svojim odabirom.

Sva Remonte ženska obuća pružati će sigurnu zaštitu i udobnost, neovisno o tome spemate li se za svadbu ili izlazak u grad. Darujte Vašim stopalima nešto što će učiniti razliku – odlučite se za Remonte cipele i uskoro ćete zaboraviti da druge marke obuće uopće postoje.

Usprkos zaštiti od hladnoće i vlage koje pružaju, Remonte cipele omogućuju poptunu slobodu “disanje” Vašeg stopala, minimalizirajući znojenje i eliminirajući neugodne mirise, a prirodna termoregulacija jamči da će stopala zadržati toplinu, čak i u najhladnijim zimskim mjesecima.

Remonte cipele – Često postavljena pitanja

Tko i što je tvrtka Remonte?

Tvrtka Remonte je podružnica renomirane tvrtke Reiker, a oba brenda imaju istu misiju: dokazati se kao broj 1 proizvođači pristupačnih i elegantnih cipela. Ipak, Remonte se specijalizirao za izradu ženske obuće, a svoje izvanredne modele učinili su dostupnima i preko ecipele.hr platforme, na kojoj možete pogledati ili naručiti preko 300 različitih modela Remonte cipela, uključujući i Remonte žensku obuću, sandale Remonte i gležnjače Remonte. Tvrtka Remonte više od 100 godina zadovoljava potrebe svojih potrošača, koji se već generacijama vraćaju prokušanoj kvaliteti i modernom izgledu Remonte cipela i čizmi.

Remonte cipele – gdje ih kupiti

Idealan par Remonte cipela možete brzo, sigurno i jednostavno pronaći i kupiti preko portala Ecipele.hr. Sve što trebate učiniti da biste uživali u udoobnosti Remonte cipela jest odabrati željeni par te isti dodati u virtualnu košaricu. Ako ste zadovoljni odabirom, prijeđite na plaćanje, koje možete izvršiti pouzećem ili Visa karticom preko PayU platforme. Ecipele.hr također nudi besplatnu dostavu (iznad 349 HRK za plaćanje unaprijed) u roku od 2-3 radna dana.