100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 46 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

87 proizvoda

Mammut cipele - savršen partner planinskih ekspedicija

Modna marka Mammut svoju povijest piše još od 19. stoljeća te i danas oduševljava inovativnom i privlačnom obućom za aktivan životni stil. Mammut cipele su posebno privlačne planinarima i svim zaljubljenicima u prirodu, planine i različita prirodna okruženja. Osim što su stvorene za prirodu i aktivan životni stil, Mammut cipele su iznimno stilski dorađene tako da ostavljaju i snažan estetski dojam što ih čini iznimno popularnima. Dok bi mnogi mogli pomisliti da estetika ne bi trebala biti faktor pri odabiru cipela za prirodu i planinarenje, Mammut cipele uspješno pokazuju kako učinkovito i s lakoćom spojiti vrhunske funkcionalnosti cipela za planinarenje i profinjen i moderan izgled bez potrebe da se žrtvuju bilo kakve karakteristike koje snažno utječu na cjelokupan dojam. Zato Mammut cipele i danas nastavljaju pridobivati nove korisnike i ostaju među najpopularnijim odabirima planinara i rekreativaca diljem svijeta. Stalna usmjerenost u razvoj, inovacije i nove trendove Mammut cipele čini iznimno zanimljivima i svaka je sezona nova prilika za otkrivanje svježih rješenja na području planinarske obuće te obuće za slobodno vrijeme za žene i muškarce.

Ženske cipele Mammut - neograničen izbor boja

Kako bi čak i odlazak u prirodu bio elegantan i začinjen modom, ženske cipele Mammut su dostupne u različitim bojama koje oduševljavaju svojom svježinom i odvažnošću. No to je jedan od razloga da su ženske cipele Mammut popularne i u urbanim područjima pa nije rijetkost opaziti ih u obližnjem parku ili šumi. Njihova precizna izrada i vrhunska udobnost čine ih i odličnim odabirom za šetnje i vikend izlete. Osim toga, divno se kombiniraju s različitim sportskim modnim komadima te ćete uz njih još više zavoljeti čak i sportske modne kombinacije. Ženske cipele Mammut će vam dobro doći čak i za odlazak do trgovine ili obavljanje različitih obaveza po gradu, a pritom možete biti sigurni da vas noge neće boljeti jer ćete moći uživati u lakoći pokreta i udobnosti koju vam pružaju ženske cipele Mammut.

Mammut muške cipele kao nadopuna modnim kombinacijama

Baš kao i ženske cipele Mammut, i muške cipele Mammut su iznimno popularne i u urbanim područjima za različite sportske aktivnosti, šetnje po parku, ali i za kombiniranje s ležernim i svakodnevnim modnim kombinacijama. Zbog svoje udobnosti će ih mnogi odabrati i za odlazak do banke, trgovine ili čak i za odlazak na kavu ili na piće s društvom. S obzirom na to da se odlično slažu sa sportskom odjećom, trapericama, majicama i puloverima, uz njih možete stvoriti svježe urbane modne kombinacije kojima ćete oduševiti sve prisutne. I muške cipele Mammut su dostupne u različitim bojama i modelima, zato provjerite široku ponudu muških cipela Mammut na ecipele.hr i odaberite one parove koji vam se najviše sviđaju te najbolje odgovaraju vašim potrebama.

Mammut cipele - često postavljana pitanja

Kako očistiti Mammut cipele?

Mammut cipele je najbolje čistiti u skladu s uputama za pojedini model. Preporučuje se blago čišćenje suhom mekom krpom bez snažnih kemijskih sredstava koja bi mogla oštetiti sam materijal cipele.

Koju je obuću bolje odabrati - niske ili visoke Mammut cipele?

S obzirom na to da i niske cipele Mammut, ali i visoke cipele Mammut imaju brojne prednosti, najbolje je da se zapitate za koje ćete aktivnosti najčešće koristiti svoje Mammut cipele te se na temelju toga odlučiti za model koji vam najviše odgovara. I visoke i niske cipele Mammut vam nude vrhunsku udobnost, kvalitetu te besprijekornu zaštitu vaših nogu.