100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 46 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

272 proizvoda

Joma cipele – različiti modeli za sve prave ljubitelja nogometa

Joma je svjetski poznati proizvođač muške, ženske i dječje sportske obuće i dodataka za razne sportove kao što su nogomet, fitnes, tenis, atletika, futsal i mnogi drugi. Nogometna obuća mora savršeno pristajati svakom stopalu, jer jedino tako igraču daje svu potrebnu stabilnost, ali i samopouzdanje u naglim pokretima. Brojni proizvođači sportske obuće konstantno razvijaju svoje kolekcije obogaćujući ih novim modelima. Osim moderniziranog i unaprijeđenog dizajna obuća ima i drugačije karakteristike. I Joma cipele također se ubrajaju u te modne marke, a u svom asortimanu nemaju samo klasičnu sportsku obuću nego i kopačke za nogomet. Vrlo su udobne i ispunjavaju sva očekivanja igrača. Kao jedan od popularnijih brendova koji se usredotočio na inovativnu nogometnu obuću ne treba čuditi činjenica da se njegovi modeli nalaze na samom vrhu najpopularnijih kopački, upravo zahvaljujući tehnologijama korištenim prilikom proizvodnje.

Joma dvoranska obuća – visokokvalitetna obuća za vašu najveću sigurnost

Ako tražite visokokvalitetne tenisice za umjetnu travu ili za bavljenje sportom u zatvorenim dvoranskim prostorima, došli ste na pravo mjesto. Posjetite online trgovinu Ecipele.hr gdje vas očekuju Joma modeli dvoranske obuće koji su pažljivo dizajnirani i izrađeni s vrhunskom preciznosti šivanja. Kvalitetni kožni gornji dio kombinacija je udobnosti i odličnog pristajanja stopalu. Tu su i posebni šavovi te dodatna pojačanja koja poboljšavaju kontakt s loptom. Potplat Joma cipela za dvoranu izrađen je od modernih materijala i u potpunosti je prilagođen igri na umjetnim podlogama. Njegov gazni sloj izrađen od gume osigurava optimalno prianjanje na parketima i drugim unutarnjim podlogama.

Cipele joma – premium brand sportske obuće na Ecipele.hr

Tvrtka je osnovana 1965. godine i od tada se fokusira na proizvodnju muške, ženske i dječje obuće za slobodno vrijeme. Nakon 3 godine Joma mijenja svoju specijalizaciju u proizvodnji sportske obuće te zahvaljujući tome danas se nalazi na etabliranoj poziciji među drugim brojnim svjetskim liderima u proizvodnji sportske obuće. Osim Joma kopački za pravu i umjetnu travu te dvoranske prostore, u svojoj ponudi ima modele za svakodnevno nošenje. Jednobojne ili šarene, s dodatnim jastučićima u središnjem dijelu potplata ili bez njih, izrađene od kože ili od tkanine...vi birate. Na online trgovini Ecipele.hr pronaći ćete široku paletu Joma obuće dostupne u svim veličinama. Tu su i moderne Joma tenisice za žene i muškarce, ali i kvalitetna trekking obuća. Neki modeli imaju karakteristično "J" ušiveno sa strane, dok drugi imaju naveden puni naziv tvrtke. Mlađim generacijama sigurno će se svidjeti tipične tenisice za svaki dan koje se vežu ili kopčaju na čičak traku.

Joma cipele – najčešće postavljena pitanja

Joma – kakva je ovo tvrtka?

Joma tvrtka porijeklom je iz Španjolske te je osnovana 1965. godine. S vremenom je postala jedna od najpopularnijih sportskih marki. Njezin osnivač Fructuoso Lopez na početku je zapošljavao samo 8 djelatnika da bi nakon nekoliko godina broj porastao na više od sto. Tvrtka je specijalizirana je za proizvodnju sportske obuće za žene, djecu i za muškarce.

Gdje kupiti Joma cipele?

Joma obuću možete potražiti u boljim trgovinama s cipelama. Ipak, najveća i najraznolikija ponuda očekuje vas na online trgovini Ecipele.hr. Odaberite model koji vam se sviđa i veličinu koju trebate. Već za samo nekoliko dana uživat ćete u najboljim tenisicama koje ste ikada nosili. Ako vam ne budu odgovarale, imate pravo na povrat.