30 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje
Sortiraj prema
Veličina
Boja
Cijena
Vrsta proizvoda
Licenca
Podstava
Izrađeno
Proizvodi: 190
Prikaži identifikator verzije

Crocs dječje čizme – tople čizme za zimske dane

Djeca najviše od svega uživaju u neometanoj igri i naše je da im kao roditeljima upravo to i omogućimo jer je bezbrižna igra upravo ono vrijeme kada se djeca kvalitetno razvijaju. Upravo su iz ovog razloga dječje Crocs čizme pravi izbor jer će osigurati toplinu i udobnost dječjim stopalima, a vi možete biti mirni da su na suhom, bez obzira na vremenske neprilike.

Širok izbor dječjih cipela

Iako kada se spomene Crocs većina ljudi odmah pomisli na popularne Crocs natikače za djecu, to je zapravo samo mali dio Crocs asortimana koji uključuje različite modele dječje obuće. Osim već navedenih natikača koje su dostupne u zaista širokom spektru različitih modela, boja, kombinacija boja, s omiljenim likovima iz stripova i crtanih filmova, ali i šarenih dodataka zahvaljujući kojima svako dijete može svoj par personalizirati prema vlastitim željama, Crocs nudi i mekane sandale koje će vašem djetetu omogućiti istraživanje plaža i svega ostalog tijekom toplog vremena. Uz sandale, za ljeto i toplo vrijeme dostupne su još i japanke i klasične natikače koje isto tako odlikuje vrhunska izrada, mekani materijali i poseban dizajn.

Za kišno su vrijeme idealan izbor gumene čizme s ručkom koje će omogućiti i onima najmlađima samostalno obuvanje te zaštititi njihova stopala od kiše i vlage, a istovremeno im pružiti mogućnost bezbrižnog uživanja u lokvama i blatnim terenima. Kao i svi ostali modeli Crocs obuće, i ove su gumene čizme dostupne u cijelom spektru različitih boja među kojima će vaši najmlađi vrlo jednostavno pronaći onu koja će im se najviše svidjeti i koju će nositi s posebnim zadovoljstvom.

Na kraju, uz gumene čizme, Crocs nudi i tople zimske čizme idealne za najhladnije razdoblje u godini. Ove su čizme s unutarnje strane obložene toplim materijalom koji će pružati toplinu stopalima čak i onda kada se vani temperatura spusti ispod nude, dok je donji dio obložen vodonepropusnim materijalom koji će onemogućiti prodiranje kiše i vlage u unutrašnjost obuće. Za dodatnu zaštitu od ulaska snijega, sam je vrh čizme obrubljen gumicom koja čvrsto drži čizmu na svojem mjestu, blokirajući ulazak snijega unutra.

Visoka kvaliteta izrade dječjih cipela

Bez obzira na to za koji se model dječjih Crocs cipela odlučite, možete biti sigurni da ste odabrali proizvod najviše razine kvalitete u kojem će vaše dijete moći uživati i istraživati svijet dugo vremena. Isto tako, nemojte se iznenaditi ako vaše dijete prije preraste svoju Crocs obuću nego što na njoj primijetite ikakve znakove nošenja ili korištenja!

Crocs za djecu – često postavljana pitanja

Što je Crocs tablica veličina za djecu?

Corcs tablica veličina omogućava vam da brzo i jednostavno pronađete traženu veličinu obuće za svoje dijete. Pokraj svake veličine navedena je duljina stopala u centimetrima te odgovarajuća EU veličina, što će vam olakšati odabir prave veličine, a tablice su dostupne u svim trgovinama koje prodaju Crocs obuću, kako onima internetskima, tako i onima fizičkima.

Crocs C7, C8, C9, C10 – koja je to veličina?

Crocs veličina C7 odgovara europskoj veličini 23.5; C8 odgovara europskoj veličini 24.5; C9 odgovara europskoj veličini 25.5, a C10 odgovara europskoj veličini 27.5. Bez brige, kada kupujete Crocs obuću, na raspolaganju vam je detaljna tablica veličina s duljinom stopala u centimetrima na kojoj uvijek možete provjeriti koja je točno veličina potrebna vama ili vašem djetetu.