Proizvodi: 444

Tražiš li veličinu?

Prikazat ćemo proizvode dostupne u odabranoj veličini.

one_size
Prikaži identifikator verzije

Calvin Klein torbice - moderan dizajn za one koji traže stil i najkvalitetniju izradu

Jedan od najpoznatijih modnih brendova na svijetu svakako je Calvin Klein koji je neizostavni dio svake garderobe, bez obzira radi li se o odjeći ili pak modnim dodacima kao što su Calvin Klein torbice. Za Calvin Klein torbice mirno možemo reći da su trendsetter u modnoj industriji jer njihovom bezprijekornom i pročišćenom dizajnu malo koja modna marka može konkurirati. A njihov logotip postao je ikona među zaljubljenicima u modu. Calvin Klein torbica izrađena je od najboljih materijala koje možete naći na tržištu, a njihova izrada priča je o zaista vrhunskoj kvaliteti. Majstori kod izrade upotrebljavaju svoje znanje i vještine kako bi stvorili vrhunski proizvod koji svojim dizajnom i najkvalitetnijom mogućom izradom stvara torbicu koju ćete moći sa ponosom istaknuti u baš svim prilikama koje život donosi.

Mala Calvin Klein torbica - savršena za vikend sastanke s prijateljima

Jedna od takvih prilika može biti i vikend druženje sa prijateljima, bez obzira radi li se o subotnjoj kavici na tržnici ili pak o dugoj šetnji gradom ili obalom uz more, estetska i moderna torbica svakako će doprinijeti vašem cjelokupnom izgledu i napraviti vas još atraktivnijima pa stoga preporučujemo da odaberete Calvin Klein traper torbicu koja je kao stvorena da u nju stanu one najpotrebnije stvari bez kojih ne izlazite iz kuće. No ako sa svojim prijateljima više volite subotnje kupovine, nikako nemojte zaboraviti vašu Calvin Klein shopper torbu koja bez obzira na vaš shopping apetit uvijek nađe mjesta da u nju stane još i pokoja nova haljina, pulover ili što god već treba vašem ormaru.

Prostrana Calvin Klein shopper torba - praktična torba u koju će stati sve potrebne stvari

Status ženske torbice muškarcima još uvijek je zagonetka, ali svaka žena točno zna što znači dobra i kvalitetna torbica koja je prati na baš svakome koraku. Calvin Klein ženska torbica napravljena je od visokokvalitetnih materiala te je stoga otporna na svakodnevnu upotrebu što znači da i nakon duge i česte upotrebe još uvijek daje dojam kako je baš jučer izašla iz trgovine. Velika Calvin Klein torbica prigodna je za sve aktivne žene koje zbog cjelodnevnog izbivanja od kuće trebaju uz sebe stvari za cijeli dan i za različite aktivnosti koje ih čekaju tokom dana, bez obzira bile one elegantne ili više sportsko ležernog tipa. A za sve dame koje torbu koriste više kao modni dodatak i mjesto u kojem čuvaju osnovne potrepštine, preporučujemo malu Calvin Klein torbicu gdje će se uvijek naći pokoja maramica, šminka, novčanik i naravno mobitel te ključevi automobila. Lagane i lijepe, dizajnirane da budu priručne i praktične, Calvin Klein male torbice u nekoj od pastelnih boja i sa upečatljivim Calvin Klein logotipom bit će primjećene u svakoj prilici, a vlasnici će nuditi osjećaj zadovoljstva i sreće. Calvin Klein ženske torbice možete pronaći na ecipele.hr i to u zaista raznovrstnoj paleti boja, od onih klasičnih crnih i smeđih do nešto življih crvenih i bijelih te u raznovrsnim pastelnim bojama koje će i ove godine biti hit među damama.

Calvin Klein torbice – često postavljana pitanja

Kako prepoznati krivotvorenu Calvin Klein torbicu?

Krivotvorine se uvijek mogu lako prepoznati jer su napravljene od lošijih materijala što čak i nevješto oko često može primijetiti. Pogledajte također šavove jer krivotvorine nikada nisu izrađene kvalitetno, a logotip je već na prvi pogled bitno drugačiji od onog na originalu.

Koliko koštaju Calvin Klein torbice?

Calvin Klein torbice možete na ecipele.hr po raznolikim cijenama. Uz raznovrsne akcije i popuste, lako ćete naći Calvin Klein torbicu koja će odgovarati vašem stilu, ali i vašem budžetu.