Nema proizvoda s ovim filterima

Pokušaj ukloniti neke ili sve filtere da vidiš više proizvoda.

Ženska skate obuća – pokažite svoj stil

Bez obzira na to je li skate park vaš novi dom ili tek započinjete s novom avanturom u svome životu, imajte na umu to da sama taktika koliko god ona bila pomno isplanirana može biti od neznatne koristi ako nije upotpunjena odgovarajućom obućom. Pravilno odabrane skate tenisice utjecat će na udobnost vožnje, ali i na vašu sigurnost. Pitate se kako bi trebala izgledati skate obuća? Za početak treba imati deblji potplat za razliku od klasičnih tenisica koji će apsorbirati udarce nastale tijekom vožnje i doskakivanja. Osim toga, kako se ne biste ozlijedili, stopalo mora biti dobro podržano. Iz tog razloga skate obuća treba biti relativno tvrda, ali da pritom ni u kojem pogledu ne ograničava vaše kretanje. Prilikom odabira odgovarajuće obuće obratite pažnju i na gazište odnosno na sami potplat – što je više „ripni“ odnosno utora i uzoraka, obuća je prikladnija za ovu vrstu aktivnosti.

Ženska skate obuća – veliki odabir raznovrsnih printeva

Zahvaljujući širokoj paleti modela i dizajna, skate obuću možete kombinirati s poderanim trapericama koje su ponovno u modi, sa širokom majicom i, recimo, šarenim šeširom s velikim obodom. Tako ćete zasigurno istaknuti svoj osebujni stil. Ne bojte se kombinirati boje; odaberite šarene tenisice ili onaj model s originalnim otiskom. Ne zaboravite na to da avantura te udobnost i sigurnost moraju ići „ruku pod ruku“. Zato se odlučite samo za kvalitetnu provjerenu obuću dostupnu na web trgovini Ecipele.hr.

Ženska skate obuća – komplementirajte vaš urbani stil

Odaberite neki od popularnih stilova i modela ženske skate obuće te upotpunite vaš „street“ stil. Na raspolaganju vam stoji široka paleta tenisica poznatih svjetskih brendova kao što su Vans, Converse, Nike i mnogi drugi. Posebno ističemo Converse tenisice koje mogu biti izrađene od visokokvalitetne tkanine, ali i od prirodne kože. Ove zadnje prikladnije su za kombinaciju urbanog i elegantnog stila odijevanja, dok će tenisice od tkanine odlično nadopuniti casual djevojački outfit. Naručite svoje omiljene modele, isprobajte ih, a ako vam ne odgovaraju, besplatno ih vratite u roku od 30 dana.

Ženska skate obuća – najčešće postavljena pitanja

Koju žensku skate obuću odabrati?

Tijekom hladnijih mjeseci odaberite žensku kožnu skate obuću s podstavom. Kada govorimo o modelima, možete birati između tzv. niskih i visokih tenisica, modela na navlačenje ili onih na čičak traku i patentni zatvarač. Za proljeće će vam najbolje odgovarati lagane i prozračne tenisice za skate izrađene od kvalitetne tkanine.

Ženska skate obuća – možete li u njima voziti skate?

Ženska skate obuća dizajnirana je upravo za sigurnu i uspješnu vožnju skateboarda. Radi se o nešto tvrđim modelima za razliku od klasičnih tenisica, a osim toga, imaju deblji potplat te brojne ripne koje osiguravaju bolje prianjanje na površinu.

Ženska skate obuća – koju veličinu odabrati?

Prilikom odabira odgovarajuće obuće za vožnju skateboarda, obratite pažnju na veličinu. Model vam mora u potpunosti odgovarati; ako je veličina premala, nažuljat ćete prste i pete, a ako vam je prevelik, može vam „skliznuti“ sa stopala tijekom izvođenja trikova.

Koji brend ženske skate obuće odabrati?

Postoji jako puno poznatih modnih brendova koji su na tržište plasirali žensku skate obuću. Posebno izdvajamo Converse. Riječ je o obući s debljim potplatom, tako da je ukupna visina tenisice oko 8,5 cm. Osim za vožnju skateboarda, možete ih nositi u školu, na posao, ali i u grad.