100 dana za besplatnan povrat
pogledaj detalje
Besplatna dostava za narudžbe preko 50 € (za plaćanje unaprijed)
pogledaj detalje

79 proizvoda

Pollini - talijanska moda za vas

Modna marka Pollini je nastala 1953. godine u Italiji te se je vrlo brzo raširila svijetom. Od tada do danas Pollini ostaje jedan od primjera talijanske izvrsnosti i nacionalni ponos zbog vrhunske kvalitete obuće, posvećenosti detaljima, dizajnu i materijalima što ih i danas čini popularnim odabirom svih ljubiteljica mode koje cijene vlastiti ukus i žele si priuštiti samo najbolje. Osebujan talijanski dizajn koji se razvija u svom tempu te i danas snažno utječe i na globalne modne trendove lako je primjetan kada su u pitanju Pollini cipele, ali i Pollini torbice. Pollini ženske cipele su tako logičan odabir ako želite istaknuti vlastiti profinjeni stil i predanost kvaliteti. Dok su se mnoge talijanske modne marke prepustile stranim utjecajima, Pollini i danas snažno ističe talijanski dizajn s prepoznatljivim detaljima, vrhunskom kvalitetom i odabranim materijalima koji zadovoljavaju njihove visoke standarde kvalitete. Ako u svojoj garderobi želite više talijanske profinjenosti, svakako odaberite barem koji par Pollini cipela, ali i pokoju Pollini torbicu.

Pollini cipele - klasične i elegantne ili rock s karakterom?

Kao što možete primijetiti i na ecipele.hr, široki odabir Pollini cipela oduševljava svojom raznolikošću i svježinom. Bez obzira na to da li gledate elegantne Pollini sandale, odvažne i razigrane Pollini tenisice ili profinjeno robusne Pollini čizme, primijetit ćete kako se njihova raznolikost s lakoćom povezuje zajedničkim elementima i predanošću kvaliteti i izvrsnosti izrade. Ukoliko tražite par cipela za posebnu prigodu, Pollini sandale će vas oduševiti svojom klasičnom elegancijom koja nenametljivo ostavlja i dašak svježih trendova u savršenom spoju talijanske mode. Pollini tenisice su popularan izbor za svaki dan jer su suvremene, elegantne i moderne, a ujedno istupaju svojim odvažnim dizajnom koji od različitih trendova stvara jedinstvenu priču koja uvijek uspijeva ostati u koraku s vremenom. Vrhunski materijali su također veoma zaslužni za uspjeh Pollini cipela, a precizna izrada usmjerena čak i u najsitnije detalje siguran je pokazatelj da su Pollini cipele stvorene da traju.

Pollini torbice - moderni stilovi s prepoznatljivim uzorkom

Baš kao i Pollini cipele, i Pollini torbice su poseban modni svijet koji oduševljava na prvi pogled. I Pollini torbice odišu posebnom talijanskom elegancijom, a uspješno pomiču modne trendove još i danas. Prepoznatljivi uzorci Pollini torbica oduševljavaju svojom nenametljivom profinjenošću koja elegantno priča svoju modnu priču. Zato su Pollini torbice stalna pratnja svjetskih modnih poznavateljica koje uz sebe uvijek moraju imati barem jedan prepoznatljivi talijanski modni komad. U širokoj ponudi Pollini modnih komada na ecipele.hr pronaći ćete i divne Pollini narukvice i prekrasne Pollini remene koje ćete s lakoćom kombinirati s Pollini cipelama i Pollini torbicama. Prepustite se čaroliji kombiniranja Pollini modnih dodataka i stvorite vlastitu talijansku elegantnu modnu bajku.

Pollini - često postavljana pitanja

Pollini – kakvo je to poduzeće?

Modna marka Pollini je osnovana u Italiji 1953. godine, a vrlo brzo se raširila svijetom i otvorila podružnice u Parizu, New Yorku, Milanu i ostalim većim talijanskim gradovima. Pollini je zbog svoje iznimne kvalitete sinonim za talijansku izvrsnost i predanost obući vrhunske kvalitete.

Pollini cipele - kako odabrati veličinu?

Pollini cipele su dostupne u svim standardnim veličinama te je prilikom odabira preporučljivo odabrati veličinu koju i inače nosite. U slučaju dileme je najbolje da izmjerite dužinu stopala i usporedite ju s tabelom dostupnom na web stranici.